Myszka do gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PC (/Forum-PC-142) +---- Wątek: Myszka do gier (/Temat-Myszka-do-gier-123723) Strony: 1 2 |
RE: Myszka do gier - full2000 - 09-11-2015 18:33 (09-11-2015 18:24)Na 5tyk napisał(a): O ile jeszcze nie kupiłeś to polecam Steelseries Rival@[Na 5tyk] Jeszcze nie kupiłem ale z tego co widzę ta już jest trochę droższa, pytanie czy lepsza? Ogólnie lubię produkty steelseries RE: Myszka do gier - kuba275 - 09-11-2015 20:00 Ja posiadam CM Storm Alcor i bardzo sobie chwale, zwłasza do cs'a. Posiada najlepszy sensor na rynku, dobry kształt i możliwość zmiany czułości przyciskiem. Najlepiej jak sobie pochodzisz po sklepach Media Markt itp i potestujesz jak leży w dłoni, a później zamówisz na necie taniej, ja tak zrobiłem, bo nie każda myszka może ci spasować do dłoni. RE: Myszka do gier - Na 5tyk - 09-11-2015 20:01 Mój typ trzymania myszki to palm. Rival bardzo dobrze trzyma się w rece. Wykonana jest z fajnego materialu, który nie jest sliski nawet gdy ręką ci się spoci. Dosatkowym atutem, a bardziej zabawka, jest mozliwosc zmiany koloru wyswietlanego na myszce Z czystym sercem mogę co polecić ta myszkę Ja kupilem Rivala na allegro za 159zl + przesylka. W zestaw wchodziła także podkładka Może podkladka nie jest najlepsza, ale daje rade. RE: Myszka do gier - full2000 - 15-11-2015 12:32 Po głębszej analizie ostateczny wybór padł na steelseries Rival. Dziękuję wszystkim za propozycje oraz proszę o zamknięcie wątku. Myszka do gier - MaLiN - 15-11-2015 12:44 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |