![]() |
ScroX - brak zwrotu za poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: ScroX - brak zwrotu za poradnik (/Temat-ScroX-brak-zwrotu-za-poradnik-123475) |
RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - surfer0700 - 04-11-2015 15:11 No to zarób 45 złotych i oddaj mu pieniądze... Kiedy ta rzekoma wypłata z Youtube będzie na Twoim koncie? RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - ScroX - 04-11-2015 15:12 Zapytaj Youtube ![]() RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - surfer0700 - 04-11-2015 15:13 Nie bądź bezczelny. Powoli zaczynasz mnie denerwować. Skoro idą automatycznie to kiedy będziesz miał pieniądze, śmieszku.?? RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - ScroX - 04-11-2015 15:15 Podobno rzekoma. Jest to moja pierwsza wypłata z Adsense, więc skąd mam wiedzieć kiedy przyjdzie ? podobno 12-14 są naliczenia dokładnych zarobków, więc po 22 chyba będą realizowane przelewy, logiczne że jakbym wiedział to bym Ci to powiedział RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - surfer0700 - 04-11-2015 15:17 Tak, rzekoma. Tak jak skuteczność Twojego poradnika. W takim razie czekamy do końca tego miesiąca. Jeżeli nie oddasz pieniędzy @[Azzazelx] to wylatujesz z banem. Dodatkowo przez ten miesiąc masz zakaz przeprowadzania jakichkolwiek transakcji na forum. RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - ScroX - 04-11-2015 15:19 Nie Tobie oceniać tą skuteczność ![]() Jedni odrobili całkiem dobrą sumke ![]() Dzięki Panie za łaskawość ![]() Miłego dnia. RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - surfer0700 - 04-11-2015 15:21 Masz rację, nie mi to oceniać. Tym którzy zarobili całkiem dobrą sumkę, z całego serca gratuluje. Ale skoro podczas sprzedaży zobowiązałeś się do zwrotu 50% to wypadałoby dotrzymać słowa. ![]() Wiem, nie powinienem być tak łaskawy, ale co zrobisz... Miłego! ![]() RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - Assasinoo - 04-11-2015 18:50 Też miałem wątpliwą przyjemność zakupu tego poradnika, także ciesze się, że januszowi apki padły ![]() RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - zjadamkredki - 04-11-2015 19:20 (04-11-2015 18:50)Assasinoo napisał(a): Też miałem wątpliwą przyjemność zakupu tego poradnika, także ciesze się, że januszowi apki padły Tyle, że kupiłeś go ode mnie, a sprawa już dawno została rozwiązana i zamknięta, także nie rób niepotrzebnego fermentu. RE: ScroX - brak zwrotu za poradnik - Assasinoo - 04-11-2015 19:52 Od Ciebie, co nie zmienia faktu, że za ScroXa błogosławieństwem, bo pozwolił Ci na sprzedaż jego "poradnika", niczego tu nie sieję, po prostu zaznaczam, że autor tematu nie jest jedyny, który bardzo słabo wyszedł na tym poradniku, jeśli jest on zyskowny, to niech scrox zabierze się za zarobienie 45 zł i spłacenie długu ![]() |