Informacja o banie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Informacja o banie. (/Temat-Informacja-o-banie-123364) Strony: 1 2 |
RE: Informacja o banie. - avrice - 17-12-2015 20:49 Przyglądam się tej dyskusji i proponuję zmianę formy. Np. Pręgierz taki swoisty hall of shame z powodem, za który ktoś otrzymał wylot. Może to być w formie wątku. Pomysł ma rację bytu jeśli przy banowaniu wszystkie informacje mogą zostać skopiowane jednym ruchem. Inaczej to za duże marnowanie czasu. Jeśli wolno zasugerować - ban - zmniejsza ostro wiarygodność użytkownika. Tak jak zauważył to patulsky1337 reputacja jest ciężko nabywana, a jej utrata może nas cofnąć w zarobkach (Tak, zgadzam się z twierdzeniem, że bany są zasłużone i nie ma ich za darmo). RE: Informacja o banie. - Admin - 18-12-2015 11:36 Jeśli znasz wtyczkę do mybb która załatwi sprawę to nie ma problemu, choć zapewne i tak nie będzie to efektywne przy powodach banów które są zrozumiałe wyłącznie administracji. RE: Informacja o banie. - avrice - 18-12-2015 21:16 Nie znam się zbytnio na tym, ale wydaje mi się, że jedno lub drugie może Ci pomóc: Ban Reason on Profile lub Public Ban Reason Sam mechanizm wtyczki wrzucającej z automatu info o nowym banie, to raczej pod skrypt podchodzi, a z tym może być trudniej. Niemniej daj znać, co o tym myślisz. RE: Informacja o banie. - Admin - 19-12-2015 17:58 (18-12-2015 21:16)avrice napisał(a): Nie znam się zbytnio na tym, ale wydaje mi się, że jedno lub drugie może Ci pomóc: Obie wtyczki niekompatybilne z forum, jednak i tak nie eliminują one sytuacji o której wspominałem ja lub daniel w poprzednich wątkach. RE: Informacja o banie. - So*Izzy - 19-12-2015 23:16 Zawsze można założyć dział "Zbanowany" tworzyć tematy np. [PERM]NickName i w temacie można sprawdzić Lub wydać stówkę, dwie i ktoś napisze wtyczkę która będzie dodawać temat po dodaniu ostrzeżenia w profilu RE: Informacja o banie. - Admin - 20-12-2015 10:23 Sama wtyczka wyświetlająca powody aktualnych banów to pierdoła którą w kilka minut mogę/można napisać. Widać że większość nawet nie poświęca kilku chwil na zapoznanie się z całym tematem czytając pierwszy czy ostatni post wątku udzielając bezsensowne odpowiedzi =/ Zainteresowanym polecam zapoznanie się z całym wątkiem, propozycja nie zostanie wprowadzona. Informacja o banie. - Admin - 20-12-2015 10:23 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |