Kolejna aplikacja android FaucetBox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kolejna aplikacja android FaucetBox (/Temat-Kolejna-aplikacja-android-FaucetBox-123354) Strony: 1 2 |
RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - Natural - 05-11-2015 23:06 pumas26 a masz wplyw na stabilnosc apek? bo czasami wywala mnie jak chce wrocic do menu RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 05-11-2015 23:16 ,,Natural,, niestety nie mam wplywu na stabilnosc apek. To zalezne od androida i telefonu jaki posiadasz. Ja mam overmax Aima V4 i andka 4.2.2 (jeszcze do 4.4 nie zrobilem aktualizacji) i mi te moje apki epay i faucetbox elegancko dzialaja. Zawsze gdy ktorys faucet wybieram to najpierw pyta przez jaka przegladarke bo mam ich troche z adblockiem i bez . a po tym jak juz na stronce wypelnie captcha to naciskam strzalke androidowska dwa razy wstecz i wracam do apki. Ale mam dla cbb dobra wiadomosc . wlassnie robie tą apke faucetbox v305 przez inny program i bedzie lepiej wygladac inny desing. Nie same napisy a przyciski. Acha powiedz mi czy wolalbys azeby w apce spis kranikow byl w jednym ciagu czy np na pierwszej stronie apki 10-20 kranikow i przycisk do nastepnego screena z nastepna seria kranikow ? Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka Lepiej chyba jak bedzie pare screenow po kilka kranikow bo np bedziesz np wiedzial ze skonczyles na np 3 czy 4 screenie . Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - Natural - 06-11-2015 00:38 Lepiej na kilku stronach Przydałoby się żeby link po kliknięciu zmieniał kolor na fioletowy, znaczyłoby że już tą stronkę odwiedziliśmy RE: Kolejna aplikacja android FaucetBox - pumas26 - 06-11-2015 01:53 Udalo sie zrobic na kilku stronach - screenach . ale narazie nie moge nic zrobic azeby przyciski zmienialy sie na inny kolor czy oznaczaly . dlatego zrobilem na kilku screenach zeby np kowalski wiedzial na ktorym screenie skonczyl i mniej wiecej na ktorym kraniku. Uwaga , jak mi sie uda to za pare minut wrzuce na neta nowa wersje z nowym desingiem apki Faucetbox v3 (apka na chwile zmienia nazwe na Faucetbox 306 i w apce duzo reklam. Niestety apka musi na sb zarobic . Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka Niestety ale apke najnowsza wersje wrzucilem na chomikuj. I zmienilem na prawidlowa nazwe i wersje czyli faucetbox v306112015F52 chomikuj.pl/PumasDeutschland/Aplikacje+epay.info/Faucetbox+v306112015F52,5058312677.apk (executable) Wysłane z mojego V4 przy użyciu Tapatalka Kolejna aplikacja android FaucetBox - Hybrid1990 - 01-09-2019 20:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |