[Nieaktualne]Poważny problem cs 1.6 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Ogólnie o Counter Strike (/Forum-Ogolnie-o-Counter-Strike-98) +---- Wątek: [Nieaktualne]Poważny problem cs 1.6 (/Temat-Nieaktualne-Powazny-problem-cs-1-6-12325) Strony: 1 2 |
RE: Poważny problem cs 1.6 - Cubone - 23-08-2010 20:28 co za ludzie.. hmmm trudno cos na pewno stwierdzic... moze to wina kompa? coś "gryzie się" ze steamem? Nigdy nie mialem takiego przypadku wiec nie moge udzielic jednoznacznej odpowiedzi. RE: Poważny problem cs 1.6 - omencs - 23-08-2010 20:37 hahahah koleś ma steama a ci mu jakieś patche wciskaja ;D TEMAT: Nie wiem co to może być, pierwszy raz o takim czymś slysze RE: Poważny problem cs 1.6 - Pytek - 30-08-2010 11:31 tez mam czasem cos takiego rozwiązanie proste jeśli masz juz serwer wybrany ( w tej tabelce ) wciskasz esc (jak masz ten problem oczywiscie) i enter w ten sposob nie stacisz jakiegoś trasznego czasu ja już się przyzwyczaiłem że jak mam coś takiego to szybko wciskam i wszystko hula (nie wiem czy przez ch czy h sie pisze ) Poważny problem cs 1.6 - Marello - 19-03-2011 09:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |