![]() |
Pasywnie i na Bali - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pasywnie i na Bali (/Temat-Pasywnie-i-na-Bali-123207) |
RE: Dziennik pracy v2 - lolek95 - 03-11-2015 22:26 I o to wynik z dnia piątego (plus edit dnia wczorajszego, gdzie padła REKORDOWA dla mnie dniówka ![]() ![]() Do 8 listopada zostały właściwie 4 dni. Do zarobienia zostało 488,- / 500,- . Mam nadzieję że się uda! Dodatkowo zadowolony jestem, że w końcu przełamałem się w subach, gdzie największym marzeniem było 50,- dniówki. RE: Dziennik pracy v2 - Artinesse - 03-11-2015 22:30 Powodzenia i dużych zarobków życzę! ![]() RE: Dziennik pracy v2 - spaltooln - 03-11-2015 23:42 Rowniez powodzenia, ladne dniowki ![]() RE: Dziennik pracy v2 - lolek95 - 05-11-2015 07:01 Wczoraj zlecona wypłatka na 500,- ! ![]() Za to wczorajsza dniówka była najgorszą jak do tej pory - 36,60,- Dzisiejszy dzień, także nie zapowiada się kolorowo.. obym się mylił :/ RE: Dziennik pracy v2 - lolek95 - 06-06-2016 19:37 Minął ponad rok od dodanie ostatniego wpisu w dzienniku - chyba przyszedł czas na mały comeback! ![]() Tworze masowo strony, spinnuje, tłumacze i tak cały czas. Zarobki traktuję jako dodatek do wypłaty ze stałej pracy - i jako hobby. Nie ma się co oszukiwać - nie było, nie jest i nie będzie to moim stałym dochodem. Trochę moich poczynań zamieszczałem w galerii, ale aby wszystko było uporządkowane wstawię również tutaj. ![]() ![]() Z czerwca póki co nie wstawiam, bo delikatnie mówiąc to mnie nie rozpieszcza. Ale mam nadzieję że to kwestia czasu. Moja najlepsza strona ma ok. 6k postów, i jest na pierwszych miejscach słów kluczowych w google. ![]() Moja najświeższa strona, ma 3 dni ok. 2k postów jest na domenie .com oraz już generuje mały traffic z przeglądarki w granicach 20UV ![]() Dodatkowo małe pytanie: czy ktoś używał pozycjonowania z seoclarks? Jakieś opinie? Polecani sprzedawcy? RE: Dziennik pracy v2.1 - mckosz - 06-06-2016 21:01 Najlepsze seo wykonasz sam, zawsze to się sprawdza. Co do metod pozycjonowania to różne techniki stosuje się do różnych typów stron. RE: Dziennik pracy v2.1 - lolek95 - 07-06-2016 08:29 W trakcie pracy, jeśli uda mi się znaleźć ciekawe wtyczki będę je wrzucał w tym miejscu: http://crackgen.com/dla-zarabiam-com/ Hasło: zc.com ![]() oraz oczekuje na wypłatę z adsense ![]() RE: Dziennik pracy v2.1 - lolek95 - 08-06-2016 13:30 Jak wspominałem wyżej - czerwiec nie rozpieszcza. Plus taki że kolejna stronka się rozwija i pierwsze grosze przynosi ![]() Gdyby ktoś chciał coś zescrappować/zesppinować/przetlumaczyć masowo to zapraszam ![]() ![]() RE: Dziennik pracy v2.1 - mahuzz - 08-06-2016 13:53 Czerwiec jak i miesiące do września nie będą rozpieszczać. Pogoda. Tak czy siak trzymam kciuki - leadmore rządzi ![]() RE: Dziennik pracy v2.1 - mikuss - 08-06-2016 13:59 Świetny dziennik ![]() Powodzenia życzę! |