Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117)
+--- Wątek: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum (/Temat-Likwidacja-gimnazjow-PiS-gotowe-na-referendum-123196)

Strony: 1 2

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - EarnToGame - 29-10-2015 19:11

To dopiero poczatek PiS zobaczymy co dalej bd. Jedynie uczniowie moga byc szczesliwi, ze jeden rok mniej bd miec.

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - Krakersik - 29-10-2015 19:12

Ja tam jestem ZA likwidacją gimnazjów. Jednak z drugiej strony staram się myśleć racjonalnie i szkoda mi tych zmarnowanych pieniędzy na kolejne przekształcenia... pokerface

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - daniel42na - 30-10-2015 14:23

http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wywiady/kontrwywiad/news-jestem-gotowa-zginac-zeby-bronic-gimnazjow-pomysl-ich-likwid,nId,1913095#utm_medium=frame&utm_campaign=wyrzucenie_z_ramki&utm_source=www.wykop.pl
Xpokerface
Ci ludzie totalnie już powariowali od władzy i chęci udowadniania sobie nawzajem "czyja racja jest najmojsza"...

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - domin_dz - 30-10-2015 15:42

(29-10-2015 17:30)PremAccHack napisał(a):  Szkoda że nie jesteś nauczycielem który straci pracę Big Grin
I jeszcze koszty całej reformy Smile Z pewnością się opłaca, niedawno były kupowane książki przez rzad dla pierwszego rocznika. Pieniądze wydane w błoto?

Głosuj dalej na PiS i PO, jak można nie mieć mózgu i dalej ich popierać nie rozumie...

Jakoś jak widziałem wywiady z nauczycielami to cieszyli się z powodu likwidacji niezdrowej żywności w sklepikach a przez to tysiące ludzi straciły pracę. Oni się cieszyli z powodu polepszenia zdrowia dzieci, ja się będę cieszył z polepszenia zdrowia budżetu państwa. :v

(30-10-2015 14:23)daniel42na napisał(a):  http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wywiady/kontrwywiad/news-jestem-gotowa-zginac-zeby-bronic-gimnazjow-pomysl-ich-likwid,nId,1913095#utm_medium=frame&utm_campaign=wyrzucenie_z_ramki&utm_source=www.wykop.pl
Xpokerface
Ci ludzie totalnie już powariowali od władzy i chęci udowadniania sobie nawzajem "czyja racja jest najmojsza"...

To jest przykład politycznej prostytutki, za stanowisko zrobi wszystko. Gdyby była dalej w Prawie i Sprawiedliwości popierała by ten pomysł. Zresztą ta towarzyszka jest jednym z dziesiątek przykładów na to że PiS = PO, niedługo będą robili transfery tak jak kluby piłkarskie.

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - xaxaxa - 01-11-2015 16:09

Sami widzicie jest taki niż geograficzny ze zamykają szkoly, z drugiej strony dobrze ze nie bedzie gimnazjum bo nie bedzie patologi az takiej.

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - domin_dz - 01-11-2015 20:10

(01-11-2015 16:09)xaxaxa napisał(a):  Sami widzicie jest taki niż geograficzny ze zamykają szkoly, z drugiej strony dobrze ze nie bedzie gimnazjum bo nie bedzie patologi az takiej.

Geograficzny? :v

RE: Likwidacja gimnazjów. PiS gotowe na referendum - gryzu9 - 01-11-2015 21:01

(29-10-2015 19:11)EarnToGame napisał(a):  To dopiero poczatek PiS zobaczymy co dalej bd. Jedynie uczniowie moga byc szczesliwi, ze jeden rok mniej bd miec.

Wcale nie będzie krócej, bo będzie powrót do 4-ro letniego liceum i 5-cio letniego technikum.

A co do podręczników, które zostały zakupione do szkół to myślę powinny zostać , bo chyba zmiana programu nauczania nie musi obejmować klas 1-3, a raczej dopiero od 4.