Klucz do przyszłości by Key - PPI... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Klucz do przyszłości by Key - PPI... (/Temat-Klucz-do-przyszlosci-by-Key-PPI-122853) Strony: 1 2 |
RE: Klucz do przyszłości by Key - PPI... - Keyy_MM - 22-10-2015 19:03 (22-10-2015 18:30)Ratchet napisał(a): Skoro na YT nie korzystać z fraz hack, cheat itp. to jakich słów można używać? A jak osoba, która wpisze do wyszukiwarki YT dany tytuł gry z frazą hack, to YT nie weźmie tej frazy pod uwagę? A od czego są tagi? Komentarze? Poza tym da się tak nazwać filmik żeby go YT lubił i jednocześnie jet to fraza którą ludzie wyszukują ale trzeba trochę pomyśleć Dzień 2. 1. Dowiedziałem się bardzo dużo na temat SEO bloga, od jutra będę to wszystko wdrażał w życie. Zajmę się backlinkami (dzięki @[Klin] ), promowaniem social signals oraz spróbuję stworzyć dobry artykuł do spinnowania. 2. "Wyklikałem" wszystkie buxy. Ilość wpisów na blogu: 12 Zarobki: Buxy: 3.24$ PPI: 0$ Całość: 20.77$ RE: Klucz do przyszłości by Key - PPI... - Klin - 22-10-2015 19:31 @[Keyy_MM] jeśli masz jakieś pytania najlepiej zadawaj je w swoim dzienniku oznaczając mnie, wtedy przy okazji może i inni czegos sie dowiedza |