Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Kompletny poradnik zarabiania na YT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Kompletny poradnik zarabiania na YT (/Temat-Kompletny-poradnik-zarabiania-na-YT-122693)

Strony: 1 2

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - Nachbar - 26-10-2015 01:39

Właśnie zacząłem testowanie . Założyłem konto , poszły pierwsze filmiki własnej produkcji i zobaczymy co z tym będzie dalej Wink .

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - dobrydiler - 28-10-2015 18:10

Sposób na Wielki + ale mam problem z dodaniem na strony rosyjskie i tureckie jak tam się dodaje filmy ?

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - pies333 - 28-10-2015 18:37

ciekawy sposob. ja kiedyś zarobiłem troche ale mnie zbanowali bo filmiki nabijałem progrmaami typu enhanceviews u2views itp.

Tak to odupusciłem po tych banach a tak to bym sobie trzepał dalej kase.

Mialem z mojego kompa mase banów, ciekawe czy teraz mi pozwolą zarabiać bo zarabiając na PPA mase hacków wrzucałem zawsze. No nic. Spróbuje sobie i mam nadzieje ze nie zmarnuje czasu i mi wypłacą

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - gtakrawczyk - 29-11-2015 23:20

obrazki z poradnika nie działają, czy tylko mój komputer nie wyświetla?

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - kazik0o - 30-11-2015 10:08

Nie działają ale i tak nie sa potrzebne Tongue

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - pablo12 - 30-11-2015 12:49

fajny poradnik Smile)

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - wojtusxp - 30-11-2015 17:52

Pierwsza metoda ma sens. Jedyny szkopuł to konieczność posiadania unikalnego i ciekawego filmu, który nie został wcześniej wykorzystany, bo nie wejdzie na stronę główną. Na sadisticu wystarczy 20 piw, więc od biedy można samemu założyć 20 kont i zalajkować własny temat przez proxy. Fajne jest to, że mając śmieszny filmik nie musimy ograniczać się z promocją tylko do Polski.

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - averegen - 04-12-2015 18:28

ja do zadnego filmu nie moge dac zarabiania, pisza ze film jest malo unikalny

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - xZezik - 31-03-2016 14:52

A jak wygląda wypłata? Wink

RE: Kompletny poradnik zarabiania na YT - Wojtek574 - 31-03-2016 21:28

Hmm... Ciekawe Ciekawe może bym sie skusił na to Big Grin Leci + Smile