Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! (/Temat-Bananafund-zarabiaj-na-swoich-pomyslach-FAZA-I-50-serwisu-na-sprzedaz-122522)

Strony: 1 2 3

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - Arivi - 06-12-2016

Warto wspomnieć, że założycielem hyipa jest człowiek odpowiedzialny za dawny PaidVerts Wink Czyli
a) Joel William Cook
b) Richard O'Neill
c) Richard Matthew John O'Neill.

Wybierz prawidłową odpowiedz impreza

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 07-12-2016

@[Arivi] Jakby się nie nazywał, to on stworzył revshare "reklamowy", który jest chyba najpopularniejszym rodzajem inwestycji (poza giełdą ;p), to on stworzył MTV, dał zarobić spore pieniądze, potrafił uniknąć zescamienia się serwisów, ma spore doświadczenie, a teraz wprowadza nową innowację na rynek, która okaże się prawdopodobnie hitem Big Grin

W pierwotnej wersji tematu o tym pisałem, ale przez nie uwagę musiałem przeoczyć ten akapit i go też usunąć Undecided

PS. Może tym razem, z pomocą Banana Fund, uda mi się stworzyć jakiś biznes internetowy, Jerk

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - Veres - 07-12-2016

Czekam na projekt, zobaczymy co z tego wyjdzie, niestety obudziłem się zbyt późno i trafiłem do 6 bloku, chodź chyba nie jest najgorzej zważywszy, że jest ich aż 20 HuhHuh

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 07-12-2016

@[Veres] Nie tylko tokeny Banana Fund są ważne, bez pomysłów na biznes i inwestycji w nie, nie zarobimy dywidend, bo nie będzie z czego Jerk

Sam mam już swój pomysł, zobaczymy co z tego wyjdzie Big Grin

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 10-12-2016

UPDATE!

Prawdopodobnie we wtorek (tj. 13.12.2016) zostanie dodania możliwość wykonania depozytu

Równocześnie z dodaniem tej opcji, pojawi się timer odliczający jeden tydzień czasu, następnie 20 grudnia
każdy kto będzie miał przynajmniej zdeponowane 0.01 BTC (ok $7,5) będzie mógł zarezerwować swoją kolejkę
- sprzedaż tokenów rozpocznie się w styczniu, ale już teraz będziemy musieli zająć swoje miejsce, inaczej
znajdziemy się na samym końcu kolejki, co za tym idzie - tokeny które będziemy chcieli kupić będą droższe Wink

Rezerwacja kolejki dotyczy bloków 8-20, wcześniejsze bloki są podzielone na 10.000 użytkowników, którzy
zarejestrowali się jako pierwsi, a każdy z nich może kupić tokeny z tych bloków za maksymalnie $10 (ok. 0.01333 BTC)

Ważna informacja - Przekroczyliśmy już 5000 zarejestrowanych użytkowników Huh

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - Veres - 10-12-2016

Czyli rozumiem ze jeśli jestem w bloku szóstym nie musze sie spinac i kupowac jak najszybciej Smile ?

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 10-12-2016

@[Veres] Tak, jeżeli chodzi o tokeny z bloków 1-8, to spokojnie możesz czekać do stycznia, ale jeżeli miałbyś w planach zainwestować więcej niż $10 w akcje, to warto wpłacić 0.01 BTC i zarezerwować sobie kolejkę do dalszych bloków (8-20), oczywiście te 0.01 BTC nie przepada, bo dostaniesz za nie tokeny Wink

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 15-12-2016

We wtorek wystartowała możliwość depozytu pieniędzy.
Na ten moment mamy już 6057 zarejestrowanych użytkowników i 89 wpłaconych bitcoinów!

[Obrazek: usersspng_anaxqsn.png]

Już w następny wtorek, 20 grudnia o godzinie 17:00 będziemy mogli zarezerwować sobie kolejkę do tokenów z bloków 8-20,
warto wpłacić chociaż minimalne 0.01 BTC i w łatwy sposób pomnożyć kasę Wink Sam już wpłaciłem tyle:

[Obrazek: depositpn_anapqrn.png]

Zapraszam do rejestracji! Big Grin

Film do promowania Banana Fund! Aktualnie jest po angielsku,
ale niedługo zostanie zrobiona polska wersja Wink

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - olekn1 - 20-12-2016

Już za 6 i pół godziny ruszy rezerwacja kolejki do tokenów Banana Fund! Wystarczy już 0.01 BTC! (Rezerwacja dotyczy bloków 8-20), jeżeli ktoś ma zamiar kupić tokeny z bloków 1-8 to musi przygotować 0.0133 i czekać na możliwość kupna tych bloków Wink Więcej informacji pod wieczór.

RE: Bananafund - zarabiaj na swoich pomysłach! FAZA I - 50% serwisu na sprzedaż! - bimbrownik - 26-02-2017

I właśnie teraz teraz tworzy się pytanie, czekać czy sprzedawać udało mi się wystartować z drugiego bloku na 112 pozycji więc nie jest tak źle. Sprzedałem już część tokenów- zwrot inwestycji przy wartości 0.89 za token teraz cena spadła do 0,7 opłaca się trzymać je dalej chcąc szybko zarobić? Jak przewidujesz cena BF podniesie się wraz z pierwszymi projektami? Big GrinTongue