![]() |
Leadmore a ciekawscy znajomi :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore a ciekawscy znajomi :) (/Temat-Leadmore-a-ciekawscy-znajomi-122451) Strony: 1 2 |
RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - Pasza dla konia - 14-10-2015 10:18 Możesz powiedzieć "E-whoring taki piękny!" RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - Huston - 14-10-2015 10:39 Ja zawsze odpowiadam, że pracuje w Marketingu, dzierżawie powierzchnie reklamowe w internecie i przeprowadzam kampanie reklamowe na Facebooku ![]() RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - MoneyNinja - 14-10-2015 11:52 Wprawdzie nie zarabiam na LeadMore tylko u konkurencji ![]() Ja z własnego doświadczenia wiem że lepiej się nie chwalić ani nie przyznawać że zarabia się na tego typu serwisach albo ogólnie w internecie. Po pierwsze: Zaraz każdy chce żebyś go wtajemniczył i że on też chce zarabiać, myśląc że zarabia się jedynie siedząc i patrząc w ekran... eh...... ![]() ![]() ![]() Po drugie: Znajdą się tacy co zaczną cie nazywać oszustem ![]() ![]() Dlatego gdy ktoś mnie pyta to mówię tak: "aaaa robię stronki w internecie" i tyle, albo dorzucam jakieś magiczne skomplikowane dla zwykłego "zielonego" nazwy i tym sposobem skutecznie odstraszam potencjalnego agresora i mam spokój ![]() RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - Krymi - 16-10-2015 15:48 Ja dodałem zdjęcie na fb z wypłaty 300zł ![]() ![]() ![]() RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - eciver - 16-10-2015 22:28 Prosta rada - przestańcie chwalić się swoim hajsem na lewo i prawo, to nikt Was nie będzie pytał skąd go macie. ![]() RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - raichu2 - 16-10-2015 22:40 No najlepiej się nie chwalić i panoszyć/obnosić z hajsem. RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - DC1 - 28-10-2015 00:51 "Działam w internecie" wystarczy. ![]() RE: Leadmore a ciekawscy znajomi :) - jasieeks - 29-10-2015 09:35 Jak pokazałem dla babci pierwszą wypłatę to usłyszałem jej standard "coś kombinujesz, zaraz policja się zainteresuje".. |