Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
AddMeFast Bot Zapotrzebowanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: AddMeFast Bot Zapotrzebowanie (/Temat-AddMeFast-Bot-Zapotrzebowanie-122377)

Strony: 1 2

RE: AddMeFast Bot Zapotrzebowanie - pies333 - 13-10-2015 19:10

oni nie dają unlike na fb tylko jak polubisz tyle fanpage w szybkim czasei to ci banuje możliwosc lajkowania i zabiera lajki co już dałeś samo

RE: AddMeFast Bot Zapotrzebowanie - TheBot - 14-10-2015 12:35

(13-10-2015 19:10)pies333 napisał(a):  oni nie dają unlike na fb tylko jak polubisz tyle fanpage w szybkim czasei to ci banuje możliwosc lajkowania i zabiera lajki co już dałeś samo

Dokładnie .dlatego nie wiem czy warto bawić się w facebooka , zamiast tego lepiej by było dodać inne opcje .

RE: AddMeFast Bot Zapotrzebowanie - filzee - 20-10-2015 21:00

Jak ktoś potrzebuję mogę się podzielić. tak jak pisałem wcześniej.

mam działające makra na wszystkie opcje twitter, yt suby oraz facebook wszystkie opcje

RE: AddMeFast Bot Zapotrzebowanie - rr1999 - 24-10-2015 17:00

(20-10-2015 21:00)filzee napisał(a):  Jak ktoś potrzebuję mogę się podzielić. tak jak pisałem wcześniej.

mam działające makra na wszystkie opcje twitter, yt suby oraz facebook wszystkie opcje
Podlinkuj tutaj, albo pw jeśli możesz Wink