![]() |
Początek z zarabianiem. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Początek z zarabianiem. (/Temat-Poczatek-z-zarabianiem-122212) Strony: 1 2 |
RE: Początek z zarabianiem. - krojek - 26-10-2015 16:53 Ja zaczynałem zarabiać na buxach (neobux ponad 140zł i reffbux już mniejsza kwota 10zł) w neobux byłem może jakiś miesiąc a reffbux 2tyg niecałe Było to w 2013r - nie wiem jak teraz te buxy działają. Później zainwestowałem 300zł i dorobiłem się 1800zł poprzez premium sms Teraz zarabiam na skracaniu linków fb - shorte Początek z zarabianiem. - surfer0700 - 26-10-2015 17:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |