Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" (/Temat-Uchodzcy-domagaja-sie-seksu-i-warunkow-by-go-uprawiac-Mam-spuchniete-jadra-122098) Strony: 1 2 |
RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Max998 - 06-10-2015 21:28 Ja mam tylko nadzieję, że te ''wieści'' to jakiś żart a jeśli nie to.. RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - NowyWymiarSMS - 08-10-2015 08:38 RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - dusigrosz - 08-10-2015 17:32 Jak to pewien vloger ostatnio dyskretnie zasugerował: lepiej nie myśleć co będzie, gdy po drodze trafią na hodowlę kóz RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Assasinoo - 09-10-2015 11:04 Podstawić im kilka samochodów, i gdy będą zaczynali robić to i owo, to ruszyć i po problemie. RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - dusigrosz - 10-10-2015 14:02 Ja p***dolę... aż ciężko w to uwierzyć... RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Maersk - 10-10-2015 14:17 No brak słów na to wszystko RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Obywatel - 11-10-2015 13:22 Kulturalnie pisząc, to bydło. Bez obrazy dla bydła. Widać, iż Merkel ponownie dzieli Europę. Optimum, to wyjście z UE, i zacieśnienie więzów w Grupie Wyszehradzkiej. Jeżeli testosteron się w kozojebcy buzuje, jest rozwiązanie. Walka o swój kraj. RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - Beerus - 19-10-2015 11:48 Co mnie obchodzi, że ma jaja spuchnięte. To niech się walą między sobą w tych obozach i będzie po sprawie RE: Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać... "Mam spuchnięte jądra" - dusigrosz - 19-10-2015 15:18 Polecam przesłuchać ten wywiad, jak również inne materiały dot. imigrantów (i nie tylko ) dostępne na tym kanale nawiasem rzecz biorąc, gość który to prowadzi startuje w wyborach z listy KORWiN-u w Warszawie. |