![]() |
Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g (/Temat-Pomozcie-z-internetem-z-sima-i-modemem-3g-122084) Strony: 1 2 |
RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - skorzany85 - 05-10-2015 23:54 @vojtec próbowałem, nie pomogło @Cezary, możliwe, że ma simlocka ale z tego, co wyczytałem w google to gdyby go miał - program prosiłby na początku o jakieś kody. Mniejsza o to, zryty ten modem chyba i tyle, do tego po 10-15 minutach tak się grzeje, że aż parzy w ręce. nie wiem, czy to normalne. Mam inną prośbę, podrzućcie mi linka do np alledrogo z jąkąś dobrą ofertą na taki modem w przystępnej cenie oraz w jakiej sieci się opłaca wziąć starter z netem żeby wystarczyło załadować raz na miesiąc i cieszyć się netem, ewentualnie jakieś propozycje neta nie obciążającego umową jeśli są jakieś lepsze opcje, bo do tej pory miałem do czynienia tylko z netem stacjonarnym. Z góry dzięki! RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - Assasinoo - 06-10-2015 00:02 Modem jaki polecam to Huawei E3131-s2, koszt 80-100 zł. Internet jaki polecam na obecną chwilę to heyah, kupujesz 20x starter heyah po 1,45 zł sztuka + list polecony 6 zł = 35 zł. Na jednym starterze możesz wykorzystać maksymalnie 10 GB internetu, jest to w pakietach pięciodniowych, 250 mb, 1 gb, 3 gb, 6 gb. Każdy pakiet darmowy. A kartę dodatkowo można wykorzystać do jakiejś weryfikacji facebook itp. A opcja dla leniwych to wyżej wymieniony modem + karta z plusa ~27-32 GB z allegro za około 50 zł, ważność chyba 120 dni. Z obu opcji korzystałem ![]() RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - DzejkobPL - 06-10-2015 05:34 Także polecam e3131 - uzywke wyhaczysz za ~40zl. ![]() Jak masz budżet to kup sobie modem 'na przyszlosc' z LTE - e3372. Posiadam oba modemy i sprawują się znakomicie. ![]() • Wysłane z telefonu. • RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - skorzany85 - 11-10-2015 21:46 Dzięki za podpowiedzi. Jeśli dobrze rozumiem, bo patrzyłem te e3131 na allegro to te z playa nie powinny mieć simlocka? RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - twardy - 11-10-2015 22:15 Simlocka mozna bez problemu sciagnac. Chwilka w google ![]() RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - skorzany85 - 21-10-2015 20:54 Dzięki Panowie. Zgodnie z podpowiedziami zakupiłem sobie na allegro Huawei E3131-s2 z tym że z simlockiem z orange sztuka jak nówka się trafiła z pudełkiem i trochę się nadenerwowałem z tym lockiem, bo kartę z plusa z transferem 33gb 120 dni ważną do tego wziąłem, zainstalowałem do tego Mobile Partner i 3 pierwsze próby na 10 była lipa, musiałem do sąsiada na strasznie zamulającego neta latać i doszukiwać o co biega, okazało się, że kod brałem z jakiejś stronki ze starym algorytmem, przy 4 próbie ze stronki z nowym algorytmem wskoczyło i śmiga, aż miło ![]() ![]() A i ciekaw jestem, czy przy intensywnym korzystaniu z tego neta te 33Gb styknie mi chociaż na miesiąc zakładając, że nic nie będę ściągał ![]() RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - DzejkobPL - 21-10-2015 21:37 Zobacz do strefy wtajemniczonych - znajdziesz tam patent na ~11gb neta za... Niecałe 2 złote. × Wysłane z telefonu. RE: Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - skorzany85 - 21-10-2015 21:51 Nie mam niestety dostępu do strefy ![]() Pomóżcie z internetem z sima i modemem 3g - Majka - 26-03-2016 12:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |