Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? (/Temat-Czy-wyobrazacie-sobie-zarabianie-w-sieci-bez-laptopa-122012) |
RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - aero2 - 03-10-2015 22:41 Rok już jadę na laptopie i nie zmieniam na nic innego. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - zjadamkredki - 03-10-2015 22:47 Tylko PC. Z laptopem nawet jak się położysz to jakoś tak nie wygodnie :/ RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kemesz - 03-10-2015 22:49 Nie spodziewałem się aż takich skrajności Naprzemiennie "tylko PC" - "tylko laptop" RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - szykiryki - 03-10-2015 22:53 Do zarabiania w sieci, w moim przypadku zarabiania stricte w domu, tylko PC, wygodna pozycja przy biureczku. Dość mam lapka i latania z nim wszedzie w normalnej robocie, więc cenię sobie spokój i skupienie przy pecetku, na chacie. Jak część z Was podrośnie to zauważy, że łóżko i pozycję leżącą, wykorzystuje się do przyjemniejszych czynności niż laptop na kolanach czy brzuchu . W pełni serio- łatwiej mi się zmobilizować do działania zarabiającego., kiedy zasiadam w prawilnej pozycji przy kompie. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kickster - 03-10-2015 23:51 Jeśli jestem zmuszony korzystać z laptopa, np. gdy jestem u dziewczyny, to zabieram swoją myszkę, wtedy jest w miarę ok. Inaczej wszystkie działania na laptopie stają się o wiele mniej wydajne. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Assasinoo - 03-10-2015 23:55 (03-10-2015 22:53)szykiryki napisał(a): łóżko i pozycję leżącą, wykorzystuje się do przyjemniejszych czynności niż laptop na kolanach czy brzuchu (03-10-2015 23:51)Kickster napisał(a): gdy jestem u dziewczyny, to zabieram swoją myszkę To nie czat zakładka adult! Powstrzymujcie swoje rządzę i ukryte pragnienia. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Guacamoled - 04-10-2015 00:44 Mam dobrego laptopa, jednak wolałbym komputer (za cenę mojego laptopa zagram w W3 na Ultra). Z laptopem mogę się położyć, dla mnie to minus. Od razu się rozleniwiam. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - asiorek - 04-10-2015 00:45 Co jest nie tak w poscie kickstera? Nie rozumiem co jest zlego w tym ze ma dziewczynę i korzysta u niej ze swojej myszki? ;o to juz z myszki skorzystać nie mozna bo to pod erotyzm podchidzi? :b Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odp: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - jupp82 - 04-10-2015 01:58 Kupilem lapka pod zarabianie. Glowny powod to zamulenie z czasem przy korzystaniu z zasobow sieci i wchodzeniu na wiele podejrzanych stron i forow. PC jest, ale to stacja domowa wywolywarka zdjec i fejsowy sprawdzacz. Tylko Lapek PS. Mam prywatna myszke i wykorzystuje ja w inny sposob niz Dziewczyne Tapnięte.... RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kickster - 04-10-2015 01:59 (04-10-2015 00:45)asiorek napisał(a): Co jest nie tak w poscie kickstera? Nie rozumiem co jest zlego w tym ze ma dziewczynę i korzysta u niej ze swojej myszki? ;o to juz z myszki skorzystać nie mozna bo to pod erotyzm podchidzi? :b za dużo redtuba |