Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mentoring SUB-SMS - mysc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mentoring SUB-SMS - mysc (/Temat-Mentoring-SUB-SMS-mysc-121994)

Strony: 1 2

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - AnnaKa - 03-12-2015 01:14

@[jasieeks] napisz jeszcze raz przypominaj sie na gg bo czasem tyle wiad ze nie daje rady ogarnąć kto pisał. Albo podaj gg Twoje na pw to zaraz odpowiem. I na bank nie 2 tyg.

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 03-12-2015 11:21

(01-12-2015 21:26)helix napisał(a):  Co nic nie odpisujesz?

Smile Odpisuję terminowo, wczoraj dostałeś odpowiedź na PW. Myślę, że nie ma potrzeby wypisywać do mnie na gg, na PW i w temacie - proponuję wybrać jedną formę komunikacji Smile

(01-12-2015 21:53)jupp82 napisał(a):  Kolega na sporo roboty z ogarnieciem grupy to raz ( klopoty w sensie robione przez social media a Mysc jest takim Gosciem ktory nie lubi nie wywiazywac sie z zadania). Dwa w pierwszym poscie sa podane godziny gdy jest dostepny i wierzaj mi jest wtedy bardzo pomocny. Trzy Kazdy ma zycie prywatne Odrobine CierpliwosciWink

Dziękuję bardzo !Smile Wszystko się zgadza - oprócz godzin, które się nie sprawdzały (nigdy nie mogłem się zmieścić w przedziale) - w tej chwili odpisuję do 48h (zawsze gdy mam czas, kilka razy dziennie :>).

(02-12-2015 19:23)AnnaKa napisał(a):  Zawsze można napisać do mentora HotCash, który jest codziennie na gg dostępny przez kilkanaście godzin Big Grin Nawet o 2-3 w nocy sie zdarzy Smile

Oczywiście osoby, które zarabiają na HC serdecznie zapraszam do kontaktu z AnnaKa. Możliwe, że szybciej uzyskacie odpowiedź + być może "usłyszycie" inny (lepszy?) punkt widzenia od mojego Smile Zawsze warto poznać więcej opinii.

Oprócz tego - w pierwszej kolejności prosiłbym o zadawanie pytań w naszej grupie (o ile pytanie nie zdradza niszy) :> Tutaj jest szansa na jeszcze więcej punktów widzenia.

.

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 18-12-2015 15:14

Dzisiaj został uruchomiony grupowy kanał TS (dla grupy SUB-SMS). Zapraszam serdecznie do rozmów na tematy związane z zarabianiem w internecie I NIE TYLKO Smile

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - Karel - 02-03-2016 15:55

pomagasz jeszcze / ?

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - mysc - 02-03-2016 16:33

Jak najbardziej, zapraszam serdecznie do tematu z pełną ofertą - link znajdziesz w mojej sygnaturce Smile

RE: Mentoring SUB-SMS - mysc - Majka - 18-06-2016 10:36

Na życzenie autora tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.