Zainwestować w tm czy PH - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zainwestować w tm czy PH (/Temat-Zainwestowac-w-tm-czy-PH-121832) Strony: 1 2 |
RE: Zainwestować w tm czy PH - todek78 - 30-09-2015 13:12 Z 50$ proponuję Adbrook. AJ zainwestowałem tam niewiele, bo 70$ i po 4 miesiącach mam wypłacone 206$ - 300% inwestycji oraz ok. 200$ jeszcze w programie. A za te 3-4 miesiące można zainwestować np w TM, jak uzbierasz większą kwotę RE: Zainwestować w tm czy PH - Kemesz - 30-09-2015 18:03 Na pewno nie opłaca się wchodzić w TM z taką kwotą. Ja wszedłem za 65$ w MPA i za 50$ w Passive. Jeśli mam być szczery, nie polecam MPA. Reinwestycja 70% to za dużo, i trochę to potrwa zanim chociaż odzyskasz wkład własny (nie wiem jaki jest % reinwestycji w klonach MPA). Co do Passive i jego wypłacalności nic nie gwarantuję. Wszedłem na początku, żeby mieć jak największe szanse na odzyskanie wkładu własnego, przed ewentualnym upadkiem programu. Jeśli chcesz wejść w Passive, to jak najwcześniej.. RE: Zainwestować w tm czy PH - komorxd - 02-10-2015 17:00 Ja osobiście polecam HQrevshare, naliczenia dobre roi 150 % kupujesz paczki za 5 $ i w 35 dni daję ci zysk 2.5 $ z jednej paczki ja tam zainwestowałem 95$ jak narazie jestem bardzo zadowolony zwłaszcza że właściciel Han bardzo często udziela się na facebooku nawet można z nim porozmawiać na skype. Jak dla mnie jest bardzo obiecujący. Moim celem jest dojście do 200 paczek do końca listopada. Jak coś miniaturkę masz w sygnaturze. Zainwestować w tm czy PH - Artinesse - 26-02-2018 22:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |