Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mafia 2 Demo pytanie/problem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Mafia 2 Demo pytanie/problem (/Temat-Mafia-2-Demo-pytanie-problem-12182)

Strony: 1 2

RE: Mafia 2 Demo pytanie/problem - adamsonm - 21-08-2010 16:31

Dzisiaj uruchamiając Mafię 2 zaktualizowała mi się i patch na czas nie działa. Założyłem 2 konto usunąłem wszystko co związane ze Steamem i dalej patch nie działa. Ma ktoś jakiś nowy, który zatrzyma ten licznik?

RE: Mafia 2 Demo pytanie/problem - rojek24 - 22-08-2010 12:36

mam to samo u mnie gra sie wlacza lecz podczas ladowania gry nic sie poprostu nie dzieje laduje sie w nieskonczonosc\
z ten koles co podal link do patcha na zamrozenie czasu powinie bana dostac anti vir wykrywa trojana ;/

RE: Mafia 2 Demo pytanie/problem - adik0070 - 22-08-2010 13:21

Rojek nie koles bo go nie znasz, link jest pewny.
Po 2 wypadałoby przywitać się na forum Big Grin

RE: Mafia 2 Demo pytanie/problem - Bolt - 22-08-2010 14:12

Avast to nawet w windowsie by trojana znalazł..

RE: Mafia 2 Demo pytanie/problem - adamsonm - 22-08-2010 16:18

(22-08-2010 12:36)rojek24 napisał(a):  mam to samo u mnie gra sie wlacza lecz podczas ladowania gry nic sie poprostu nie dzieje laduje sie w nieskonczonosc\
z ten koles co podal link do patcha na zamrozenie czasu powinie bana dostac anti vir wykrywa trojana ;/

po 1 czytałem 3 razy to co napisałeś i nie wiem gdzie tutaj jest coś wspólnego? Mnie patch nie działa a tobie się zawiesza na wczytywaniu.

po 2 link jest ok

po 3 Bolt zgadzam się z tobą. mnie avast pousuwał pliki systemowe bo widział wirusy dlatego nawet największemu wrogowi nie polecam tego gówna