Dziennik zarabiania grubej kasy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik zarabiania grubej kasy! (/Temat-Dziennik-zarabiania-grubej-kasy-121528) |
RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 23-09-2015 18:20 W przypadku wejscia w program na samym początku również nie mozemy określić czy wplacając pieniadze z programu nie zrobi sie Scam i po kasie Tak czy siak ja daje programowi 2 lata. Moze sie myle ale takie sa moje spostrzeżenia. Obecny cel dojezdzam do 50 paczek i zaczynam pomału wypłacać pieniazki. RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - mikuss - 23-09-2015 18:25 akuratnie projekt charlsa = kilka miesięcy gwarantowane płacenia pokazał to w swoich 10 projektach w ciągu 2 lat, TM jest 11 także śmiało można powiedzieć bo mówię mając na myśli "stajnie" charlsa, że wejście w jego program na samym początku z odpowiednią kwotą by jak najszybciej wkład odzyskać a potem resztą zarządzać, natomiast wchodzenie z taką kwotą i w tym czasie to ryzyko patrząc na doświadczenie z jego programami jest bardzo wysokie. W tym też projekcie kreuje się na dobrego tate na reklamach występuje z synem, nie wiem co chce ugrać ale wciągając w to rodzinę już różne teorie spiskowe można snuć Po położeniu 10 piramid ponzi, 11 ( wliczają 2 lata wróżb z twoich "złych" fusów) trzech lat działać nie będzie, w tym czasie na 99,9% pojawi się kilka nowych jego piramid ponzi i tyleż upadnie RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 23-09-2015 19:29 a powiedz mi jeszcze co sądzisz o Adbrook oraz HQRevshare ? RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - mikuss - 23-09-2015 19:44 adbrock za dużo ma huśtawek marketingowych wielki szum paypal = wielki niewypał, teraz szum z netteler a myślę że nawet nie wejdzie bo jest bardziej restrykcyjny dla wszelkich poramid ponzi ale 1 cykl jeszcze powinien pociągnąć HQ innowacyjny świeży projekt myślę, że jest godny uwagi to jeszcze ten czas i moment na niego moim zdaniem RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - full2000 - 24-09-2015 16:42 Powodzenia! Polecam do inwestycji program który mam w sygnaturce. RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 29-09-2015 21:46 Kolejny dzień kolejne paczki Właśnie kupuje nową i i juz mam 36 W drugim programie dzieki reklamie w TM również wpadł mi polecony Polecam program wszystkim ktorzy maja wolne srodki do inwestycji i nie boją sie działac. PLANY? 50paczek, 10tego kilkaset złotych wyplaty na konto DOZOBACZENIA zapraszam do rejestracji z mojej strony http://www.wez-kase.pl RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 11-10-2015 10:54 Hej , dawno mnie nie było jakoś nie było czasu. W TM coraz lepiej, złapałem kolejnego poleconego i powoli wypłacam pieniązki, Dołączyłem równiez do HQ w ktorym mam 26 paczek, czesc reinwestuje i pomału wypłacam, Dzis startuje równiez RevAdBrust któremu będe się bacznie obserwował oto kilka screenow. Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą ze mna to zapraszam do kontaktu, oferuje pełne wsparcie oraz zwrot połowy wypracowanej prowizji lub jakies pieniążki na start. Pozdrawiam RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 19-10-2015 11:53 Hej. Dawno nie pisałem, moje plany co do TM troszke się zmieniły. Obecnie wypłaciłem troche środków w celu odzyskania części wkładu własnego, nastepnie dalej reinwestuje. Bardziej na TM skupiłem sie na HQ, łatwiej promować system gdyz inwestycja jest mniejsza niz w przypadku TM WPŁACONE: 5600zł WYPŁACONE 1675zł RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Kemesz - 19-10-2015 12:02 Trochę bawią mnie spostrzeżenia na temat TM, ale powodzenia autorze RE: Dziennik zarabiania grubej kasy! - Karolo - 19-10-2015 12:19 Kemesz z całym szacunkiem do twojej osoby - nie inwestowałeś w tm z tego co widzę tylko wyklikałes 25zł i bawią cię moje spostrzeżenia? mnie bawią wizje promotorów o nieskończonym pasywnym zysku, o wielkich firmach które sie reklamują w tm i o wielkich rezerwach ktore wynoszą 14mln Pewny i pasywny zysk nie jest dla osob ktore inwestuja tylko dla tych którzy ich polecili Ty czekasz 55dni na swoje 5$, twoj sponsor ma to od razu Oczywisice na paczkach również da się zarobić jednak trzeba czekać. Każdy człowiek ma swój rozum i powinien postępować wedle ściśle określonego planu ustawionego przez siebie. Szanuje TM za jego wielkość, za stabilność i zamierzam w nim inwestować, jednak w nieco inny sposób niż dotychczasz pozdrawiam mikuss poza tym chciałem podziękować tobie za twoje wypowiedzi na pierwszej stronie które dały mi do myślenia i spowodowały że zaczełem szukać i analizować więcej masz piwko u mnie Aha i jeśli ktoś planuje wejście w HQ to zapraszam do mnie podpowiem co i jak i może nawet coś dorzuce |