Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia (/Temat-Dziennik-pracy-pozornie-normalnego-goscia-121492) |
RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - konek3 - 22-09-2015 12:42 Powodzenia! RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 23-09-2015 02:13 Dzień 2 Witam wszystkich , w dzisiejszym dniu wiele rzeczy uległo zmianie , przemyślałem sobie wiele spraw i pomysłów dotyczących zarabiania przez internet i doszedłem do wniosku ,że zmienię metodę działania. Na początku zająłem się programem na firesub dotyczących nielegalnych imigrantów , chodzi o petycje , natomiast teraz ukierunkowałem swoje działania w stronę stworzenia jakiegoś ciekawego newsa tu poszedłem w sektor 18+ bo taki najbardziej przyciąga i stworzyłem fajną stronkę (niestety jeszcze nie aktywna bo czekam aż na hosting podepną DNS). Stworzyłem 10 takich domen żeby na przemian spamować różnymi linkami. Kolejnym krokiem będzie założenie fakowych kont na facebooku również około 15 (jak mi się będzie chciało to ze 30) i dołączyć nimi do co najmniej 30 grup każdy. Moje pytania do forumowiczów może jakaś dobra dusza mi pomoże: - Czy zamiast premium sms można zamienić to na subskrypcje ? Bardzo by po to pomogło -Czy sa jakies boty do zakladania g maili i kont na fb ? -Czy sa jakies boty do spamowania na grupach ? Dzisiejszy zarobek : 2 Leady - 8 zł Ogólny zarobek : 16 zł RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - Sahya - 23-09-2015 17:23 Wiem, że ninja blaster dobry do spamowania i dolaczania do grup. Masz wersję trial potem musisz płacić ale gdzieś na forum jest sposób jak mieć za darmo RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 24-09-2015 01:56 Dzień 3 Dzisiejszy dzień również dodam do rozruchowych , ogarniecie stronki i praktycznie nauczenie się tego od zera zajęło mi strasznie dużo czasu , nigdy nie używałem języka html , również nie miałem do czynienia z wrzucaniem plików na serwer itp itd. Więc musiałem przez wszystko przebrnąć łopatologicznie , aż się nauczyłem , nawet debugowanie linka sprawiło mi nie lada problem gdyż wyskakujące błędy od tak same się nie naprawią. Podsumowując jestem bardzo zadowolony z przebiegu dzisiejszego dnia mimo iż zarobki ciągle małe (jeszcze nie testowałem wiadomości dla zysku gdyż muszę wyrobić sobie niszę ) . Powolutku małymi kroczkami bo nie od razu Rzym zbudowano pamiętajcie ! Ale myślę ,że w najbliższych dniach będzie wszystko hulać.
Kilka pytań jeśli ktoś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć : - Czy znacie jakies sposoby obejscia weryfikacji sms na kontach na facebooku ? - Czy wie ktoś jak zmienić żeby player ,który mam na stronce mógł być subskrypcja a nie premium sms ? Używam obecnie firesub oraz pod stronkę założyłem hotcash. -Czy jakaś dobra dusza podpowie mi jak bezpośrednio wklejać obrazek w post bez konieczności klikliencia w niego ? Żeby nie było ,że nic nie zarobiłem :
Dzisiaj : 2 leady - 8 zł Ogólnie zarobione - 24 zł RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - rousen - 24-09-2015 02:24 (24-09-2015 01:56)igorfla napisał(a): Znajdziesz na pewno na forum sposoby na weryfikację kont facebook, lub jak użyć jednego numeru do stworzenia wielu kont. Co do playera, jaki program używasz ponieważ, nie bardzo wiem w czym się rzecz rozchodzi, chodzi Ci o kod Iframe ? , podeślij na PW twój problem, napewno Ci pomogę Jasne. odezwij się na gg lub pw / gg:1977307 Dzień 4 - igorfla - 25-09-2015 00:30 Dzień 4 Witam wszystkich w dzisiejszym dniu ukończyłem swoje newsy i puściłem je na spam , zacząłem używać ninjablaster , genialny programik , który przyspiesza wszystko co związane z Fb. Mam problem z kontami na fb, szybko wyłpauja weryfikacje telefoniczną , nawet gdy dodam sie do 10 grup i nic więcej nie robie. Ktoś poradzi mi jak zrobić stabilne konta na fb? bez weryfikacji telefonicznej ? Jakies podpowiedzi? Dzisiaj zarobione 13,50 zł - Czyli mamy progres Łącznie zarobione 37,50 zł Dzień 5 - igorfla - 25-09-2015 12:07 Dzień 5 Dzisiaj wszystko pozytywnie się zapowiada. Myśle ,że mam wiele pomysłów , tylko jeszcze musze rozpracować jak stawiać stabilne konta na fb i będe miał komplet. O to jak wyglada sytuacja na godzine 13 , spam poszedl z JEDNEGO konta na fb okolo 50 grup Na koniec dnia dodam post jak to się rozwineło mam nadzieje ,że to nie koniec.. I nie wiem czy nie zmiejszyć stawki ? Jak myslicie? RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - dzejkobs - 25-09-2015 12:31 Pięknie! będę zaglądal RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - Raster96 - 25-09-2015 12:39 Zajebiste masz te grupy/nisze, jeśli chodzi o wejścia. Zazdroszczę. RE: Dziennik pracy pozornie normalnego goscia - igorfla - 25-09-2015 13:00 Tak ale cały czas zastanawiam się nad stawka , czy lepiej zmiejszyć ja powiedzmy do 9 zł za sms i zarobek 3,5 zł więc wpadałoby może więcej leadow. Czy po prostu czekać na okazje i zgarniać dychę za leada. Jeszcze tego nie przetestowałem i bardzo mnie to zastanawia? Ktoś może się wypowiedziec na ten temat? Jak zazwyczaj robicie.
PS. Do wieczora nie zaglądam na serwis ,żeby zrobić sobię "niespodzianke" o ile takowa będzie Ha ha a teraz zajmuję sie tworzeniem kilku newsów na poczet przyszłego spamu no i zakładam konta na fb. Myśle ,że za pierwsze zarobione pieniądze kupi odpowiednia ilość starterów zarobek/5 = ilość starterów . Potrzebuje naprawdę sporą ilośc kont na facebooku ,które beda wygladały na realne. A Jak przyjemnie sie zarabia pierwsze pieniążki czuje taka satysfakcje ze ostatnie 3-4 dni nie poszły na marne |