![]() |
Poradnik Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! (/Temat-Shorte-dla-poczatkujacych-osiagnij-5-dziennie-121188) |
RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - mumminos - 15-09-2015 13:04 (15-09-2015 12:52)Kickster napisał(a): Shorte.st czasem zlicza z opoznieniem Okey a czemu przy visitors jest powiedzmy liczba 10 a na słupki w wykresie 40? RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - Giorgios - 15-09-2015 14:01 10 vistors tzn, osóby które kliknęły w skip ad i obejrzały co tam chowasz.. RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - nokira - 15-09-2015 21:13 Nic nowego, ale poradnik może się przydać jak ktoś dopiero zaczyna ![]() RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - patulsky1337 - 16-09-2015 03:59 O jezu jak ja nie lubie być nie miły.... ale czemu czasami musze... wybacz z góry... ... ale ten poradnik to szajs, kolejny denny sposób i porady do "spamowania na grupach na FB". Czy na prawdę tak trudno znaleźć niszę na FB i pospamować w grupach...? Jest tylko fajnych i ciekawych sposóbów gdzie można zarobić- nie 5$ a 50$ dziennie nie spamując ani trochę. Ale po co skoro można się męczyć i tak już wypalonym i coraz mniej dochodowym SPAM'em na FB. I jeszcze wkur*iającym ludzi. Według mnie ten poradnik w ogóle nie powinien istnieć- a jak ktoś twierdzi, że powinno być inaczej to pisze jutro poradnik "Jak oddychać- poradnik dla początkujących cz. 1". Jeśli poczujesz się lepiej, śmiało możesz zacząć mnie hejtować. Zezwalam też na nieprzyznawanie mi racji etc... RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - Giorgios - 16-09-2015 10:22 (16-09-2015 03:59)patulsky1337 napisał(a): O jezu jak ja nie lubie być nie miły.... ale czemu czasami musze... wybacz z góry... Nie mam zamiaru nikogo hejtować.. jeśli masz takie nisze na których zarabiasz 50 $ dziennie z shorte, to podziel się z innymi użytkownikami, zrób coś pożytecznego dla forum a nie wymądrzasz się. Napisz lepszy wtedy będziemy rozmawiać pozdro RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - patulsky1337 - 16-09-2015 16:12 (16-09-2015 10:22)Giorgios napisał(a): Nie mam zamiaru nikogo hejtować.. jeśli masz takie nisze na których zarabiasz 50 $ dziennie z shorte, to podziel się z innymi użytkownikami, zrób coś pożytecznego dla forum a nie wymądrzasz się. Napisz lepszy wtedy będziemy rozmawiać pozdro Pozwól, że Cię zaskoczę- dziele się z innymi użytkownikami, głównie pomagam na PW, ostatnio też staram się coś wrzucać w strefę. Kluczem jest własna witryna/blog. Dzisiaj na Internecie opłaca się tworzyć pasywny zarobek a nie opierać się o tymczasowy spam. Dodatkowo można wykonać połączenie skracacza ( np. właśnie shortest) + PPA i mamy świetną kopalnie pieniędzy. I nie wymądrzam się tylko przedstawiam fakty. RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - krulikbaks1992 - 07-11-2015 23:38 hehe od tego zaczynałem zarabianie ![]() ![]() RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - full2000 - 08-11-2015 13:41 Nie no ten poradnik spokojnie można wykorzystać w innych dziedzinach np. ppi ![]() RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - Qarchu - 13-01-2016 17:24 Tzn. kasa jest naliczana, za samo to, że ktoś kliknie w link ? RE: Shorte dla początkujących, osiągnij 5 $ dziennie! - Criss323 - 13-01-2016 17:51 (13-01-2016 17:24)Qarchu napisał(a): Tzn. kasa jest naliczana, za samo to, że ktoś kliknie w link ?Za to, że kliknie w link, poczeka pięć sekund i kliknie skip ad w prawym górnym rogu. Max 4 razy na dobę z jednego IP. |