![]() |
Appki - Czy to koniec? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Appki - Czy to koniec? (/Temat-Appki-Czy-to-koniec-121104) |
RE: Appki - Czy to koniec? - ClassAxion - 13-09-2015 12:36 (13-09-2015 12:35)Lajkus napisał(a): Skoro tak naprawdę fejsowi to przeszkadza to czemu nie usunął tego uprawnienia ?Bo nie tylko "earnerzy" jej używają.. RE: Appki - Czy to koniec? - Lajkus - 13-09-2015 12:39 To wiem.. Ale mogą po prostu nie przyjmować i tyle ![]() RE: Appki - Czy to koniec? - ClassAxion - 13-09-2015 12:41 (13-09-2015 12:39)Lajkus napisał(a): To wiem.. Ale mogą po prostu nie przyjmować i tyleNie muszą odrzucać. W reviewie są permisje których nie da się uzyskać, są one dostępne tylko dla firm, więc jakby fb chciał to by też tak mógł zrobić z publish_actions. Jest też możliwość zmniejszenia zasięgu (co jest już widoczne) lecz tutaj leci się na ilość, więc to nie wypali. RE: Appki - Czy to koniec? - jagan - 13-09-2015 12:54 Może mnie zmieszacie z resztkami godności ale moje zdanie jest jednoznaczne: I DOBRZE! Dlaczego tak twierdzę? Wszystko kiedyś musi się skończyć, w przypadku aplikacji taka sytuacja była do przewidzenia, ileż można widzieć na tablicy spam i czuć się jak na jakimś portalu dla małolatów (zginęła moja siostra, znaleziono złoty pociąg, etc.) - władze Facebooka zareagowały ponieważ dziwne byłoby gdyby to samowolnie działało bez zająknięcia, a założę się że od dawna kadra programistów się nad tym głowiła coby pełnowartościowe aplikacje nie ucierpiały, dlatego ograniczyli to do 1k postów - proste. Każda sytuacja jednak ma 2 strony medalu - taki spam się w tej formie ukrócił, gimby tracą metodę na hajs z nieba a mądrzy ludzie będą mięli otwartą furtkę na zebranie dobrej jakości ruchu. RE: Appki - Czy to koniec? - steel123 - 13-09-2015 12:57 Popieram RE: Appki - Czy to koniec? - Lajkus - 13-09-2015 13:03 (13-09-2015 12:54)jagan napisał(a): Może mnie zmieszacie z resztkami godności ale moje zdanie jest jednoznaczne: I DOBRZE! Nie rozumiem odpowiedzi do 1k postów. Ograniczyli zasięg tylko do 1tyś postów ? Wczoraj wysyłałem z 15tys tokenów i poszło na 15k ![]() RE: Appki - Czy to koniec? - ClassAxion - 13-09-2015 13:12 (13-09-2015 12:54)jagan napisał(a): Wszystko kiedyś musi się skończyć, w przypadku aplikacji taka sytuacja była do przewidzenia, ileż można widzieć na tablicy spam i czuć się jak na jakimś portalu dla małolatów (zginęła moja siostra, znaleziono złoty pociąg, etc.) - władze Facebooka zareagowały ponieważ dziwne byłoby gdyby to samowolnie działało bez zająknięcia, a założę się że od dawna kadra programistów się nad tym głowiła coby pełnowartościowe aplikacje nie ucierpiały, dlatego ograniczyli to do 1k postów - proste.Ale gdyby osoby działały z głową to rynek utrzymałby się dłużej i każdy zarobiłby więcej. RE: Appki - Czy to koniec? - Lajkus - 13-09-2015 13:15 (13-09-2015 13:12)ClassAxion napisał(a):(13-09-2015 12:54)jagan napisał(a): Wszystko kiedyś musi się skończyć, w przypadku aplikacji taka sytuacja była do przewidzenia, ileż można widzieć na tablicy spam i czuć się jak na jakimś portalu dla małolatów (zginęła moja siostra, znaleziono złoty pociąg, etc.) - władze Facebooka zareagowały ponieważ dziwne byłoby gdyby to samowolnie działało bez zająknięcia, a założę się że od dawna kadra programistów się nad tym głowiła coby pełnowartościowe aplikacje nie ucierpiały, dlatego ograniczyli to do 1k postów - proste.Ale gdyby osoby działały z głową to rynek utrzymałby się dłużej i każdy zarobiłby więcej. Jest teraz jakaś szansa dla aplikacji z subami ? Czy raczej każde będą szły po "młotek" - bana RE: Appki - Czy to koniec? - steel123 - 13-09-2015 13:17 (13-09-2015 12:54)jagan napisał(a): Może mnie zmieszacie z resztkami godności ale moje zdanie jest jednoznaczne: I DOBRZE! (13-09-2015 13:15)Lajkus napisał(a):(13-09-2015 13:12)ClassAxion napisał(a):(13-09-2015 12:54)jagan napisał(a): Wszystko kiedyś musi się skończyć, w przypadku aplikacji taka sytuacja była do przewidzenia, ileż można widzieć na tablicy spam i czuć się jak na jakimś portalu dla małolatów (zginęła moja siostra, znaleziono złoty pociąg, etc.) - władze Facebooka zareagowały ponieważ dziwne byłoby gdyby to samowolnie działało bez zająknięcia, a założę się że od dawna kadra programistów się nad tym głowiła coby pełnowartościowe aplikacje nie ucierpiały, dlatego ograniczyli to do 1k postów - proste.Ale gdyby osoby działały z głową to rynek utrzymałby się dłużej i każdy zarobiłby więcej. Co wy macie z tym czarnym myśleniem? testuj i sprawdzaj jesli masz czas, zarobisz to Twoje, znajdziesz pomysł to będziesz zarabiał. Sadze ze 200-500zl jest realne / dzien i to bez problemu RE: Appki - Czy to koniec? - szpilmen - 13-09-2015 13:19 Są plusy i minusy tej sytuacji. Apki się nigdy nie skończą lecz będą lepsze zabezpieczenia. Wielki plus jest taki że fejs pozbył się gimbusów piszących o śmierci ojca/matki/prezydenta i kto wie jeszcze kogo. Teraz zostanie garstka earnerów, która poradzi się z obecnymi zabezpieczeniami i przynajmniej rynek odpocznie ![]() @up. Ja też tak uważam że 200-500zł dziennie jest to ugrania. |