Wycena grupy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wycena grupy (/Temat-Wycena-grupy-121078) Strony: 1 2 |
RE: Wycena grupy - kornik36 - 13-09-2015 10:41 Ja piszę o grupie prawie 20k normalnych ludzi - usuwane tam były wszystkie reklamy związane z subskrypcjami których na co drugiej grupie na fb jest pełno. Na prawdę dużo czasu spędziłem na administrowaniu. Uważam że więcej jest wart mój czas spędzony na grupie niż nawet te 250 zł. To nie jest grupa po spamie subami sms itp. RE: Wycena grupy - aero2 - 13-09-2015 11:07 Spróbuj sprzedać na Allegro, tu na pewno ci nikt nie kupi, za tyle co chcesz ją sprzedać. Problemem grup Facebook jest to, że nie odzyskasz szybko włożonych pieniędzy za zakup. Wiem po sobie, miałem kiedyś grupę 100k i wpadały marne grosze, po czym mi ją usunęli. Wycena grupy - yazir - 17-12-2015 11:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |