![]() |
Konto "matka" na FB - potrzebne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Konto "matka" na FB - potrzebne? (/Temat-Konto-matka-na-FB-potrzebne-120893) Strony: 1 2 |
RE: Konto "matka" na FB - potrzebne? - maniek250 - 09-09-2015 12:01 Jak poprzednik mówi facebook to loteria, mam na ten moment 2 konta matki, konta z 3 letnim stażem, natomiast wczoraj chciałem dołączyć do tego jeszcze trzecie również 3 letnie konto, wysłałem zapytanie do ledwo kilku grup i wyskoczyła weryfikacja zdjęciami znajomych. także jak sie uda to sie uda jak nie to nie ![]() RE: Konto "matka" na FB - potrzebne? - BoskiPiard - 10-09-2015 10:54 Dziękuje wszystkich za rady jak i spostrzeżenia. A jeszcze miałbym do was jedno pytanko ( mam nadzieję, że już ostatnie ![]() Jeżeli dostaję na koncie do spamu dużo zaproszeń do znajomych to ile zaproszeń akceptować i w jakim czasie? Robić jakieś przerwy a potem znowu akceptować? PS: W jakim dziale na forum mam stworzyć wątek jeżeli chce udostępnić za darmo innym szablon strony pod PPA / CPA? ![]() RE: Konto "matka" na FB - potrzebne? - szalony01 - 13-10-2015 22:13 Moim zdaniem lepiej stworzyć konto matkę. A kupować się nie opłaca, bo po jednym spamie jest ban na dowód. |