Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fanpage 41 tyś! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Fanpage 41 tyś! (/Temat-Fanpage-41-tys-120755)

Strony: 1 2

RE: Fanpage 41 tyś! - Mikron22 - 03-10-2015 12:34

(03-10-2015 11:42)Alerin napisał(a):  Hahaha... na policję... co oni Ci zrobią? Jeszcze za 100zł? Jak oni nie potrafią przyjechać na wezwanie a co dopiero będą Ci szukać kogoś na kwotę 100zł...

Co Wy widzicie w tym "poszedłem na policję"... nie bądźcie śmieszni...

Zdziwiłbyś się przyjacielu. Oszust nie oszukuje jeden raz.
Mnie raz koleś oszukał na 20zł. Okazało się, że oszukał też setki innych ludzi.
Policja sama mnie znalazła po numerze konta.
Koleś dostał prawomocny wyrok 2,5 roku i to bez żadnych zawiasów.

RE: Fanpage 41 tyś! - Assasinoo - 04-10-2015 14:37

Mikron to zależy, jak oszukał setki osób, i możliwe, że nie tylko na kwoty rzędu 20 zł od osoby, tylko większe, to w końcu się zabrali za niego. Ale sam mam bardzo negatywne doświadczenia z policją, miałem sprawę w sądzie tylko dlatego, że miałem taki sam kolor koszulki jak osoba, która coś tam naskrobała, i podczas uciekania tylko jego kolor koszulki widzieli Big Grin A w przypadku kiedy mnie oszukali przez serwis allegro na ponad 200 zl sprawę umorzono, oszust się przyznał i w sumie sprawa rozwiązana, kasy nie trzeba oddawać (chodziło o sprzedaż towaru wirtualnego, bo gdyby realnego to może chociaż by dali zwrot kasy/towaru). JP na 80% bo się troche cykam

Fanpage 41 tyś! - surfer0700 - 09-11-2015 12:41

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.