[Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u (/Temat-Poradnik-Zarabiaj-na-Facebook-u-120462) |
RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - szykiryki - 01-09-2015 07:20 Również otrzymałam poradnik do wystawienia opinii. Piszę z perspektywy osoby, która w ogole nie wykorzystuje mediów społeczniościowych do zarabiania na sub/premium sms. Sposób ma spory potencjał, choć wymaga zaangażowania czasowego (przynajmniej w początkowym etapie). Oceniam zainteresowanie 'odbiorców' na duże, temat wbija się w aktualne trendy i nie skończy się na pewno szybko . Cena jak najbardziej ok, ograniczyłabym jednak ilość sprzedaży (jak wspominała Majka), bo znając życie większość kupujących będzie działać dokładnie tak jak jest opisane w metodzie, bez dodawania od siebie krztyny kreatywności... Jeśli ktoś nie ma pomysłu na ruszenie z subami lub kojarzą się komuś tylko i wyłącznie ze spamem na grupach- warto brać. Sama, w przeciągu kilku minut, znalazłam również co najmniej 10 miejsc do promocji poza FB. Metoda nie musi więc ograniczać się tylko i wyłącznie do fejsa, co daje większe pole manewru zarobkowego. Zdecydowanie rozszerzyłabym działania również na zagranicę i podpięła linki HC czy FS. RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - rozekrr - 01-09-2015 08:06 Alfons odpisuj na PW @[szykiryki] jako że autor nie odpisuje na PW, może Ty szybciej udzielisz odpowiedzi Czy trzeba posiadać zaplecze w postaci kont fb lub jakiegoś fanpage? Pzdr. RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - szykiryki - 01-09-2015 08:11 @[rozekrr], potrzebne tak naprawdę tylko jedno konto. Zaplecze konkretnych osobników budujesz od podstaw, choć jeśli posiadasz jakieś własne FP to też ok, ale nie jest to absolutnie konieczne. RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - alfonsPL - 01-09-2015 11:48 (31-08-2015 22:59)Tidus napisał(a): Jako "automat" mam rozumieć, że +- stały zarobek utrzymywał mi się będzie nawet przy braku jakichkolwiek czynności? Tak, jeżeli wcześniej "trochę" popracujesz Szykiryki, dzięki za pomoc Rozekrr - nie odpisywałem bo mnie nie było w domu, sorry. RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - drakemoney - 04-09-2015 10:12 alfonsPL Sprawdź pocztę! Przelew poszedł z kasą już jakiś czas temu, a nadal nie przesłałeś poradnika. RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - alfonsPL - 04-09-2015 14:41 (04-09-2015 10:12)drakemoney napisał(a): alfonsPL Sprawdź pocztę! Przelew poszedł z kasą już jakiś czas temu, a nadal nie przesłałeś poradnika. Odpisałem na PW, wczoraj mnie nie było jeden wieczór RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - chacku - 05-09-2015 11:43 Witam, czy poradnik nadal jest aktualny i czy konkurencja nie zmieniła jego wartości tak jak napisał w recenzji na samym początku tematu moderator/tutor? RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - alfonsPL - 05-09-2015 11:52 (05-09-2015 11:43)chacku napisał(a): Witam, czy poradnik nadal jest aktualny i czy konkurencja nie zmieniła jego wartości tak jak napisał w recenzji na samym początku tematu moderator/tutor? Jest aktualny a konwersja oraz zarobki pozostają na podobnym poziomie co przed wypuszczeniem poradnika. Metoda ma to do siebie, że ten kto pomyśli będzie miał 0 konkurencji przez miesiąca a nawet lata RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - kermit1906 - 05-09-2015 13:47 W jaki sposób promujemy niszę, poprzez postowanie i tagowanie, czy może spam na czacie lub grupach? RE: [Poradnik] Zarabiaj na Facebook'u - alfonsPL - 06-09-2015 09:10 (05-09-2015 13:47)kermit1906 napisał(a): W jaki sposób promujemy niszę, poprzez postowanie i tagowanie, czy może spam na czacie lub grupach? Wszystko napisane jest w poradniku. |