WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! (/Temat-WIELKI-KONKURS-HOTCASH-PL-Wygraj-Quada-i-inne-odjazdowe-nagrody-120414) |
RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 31-08-2015 11:37 (31-08-2015 02:06)AnnaKa napisał(a): @[Karcz-Provider] Bardzo fajny konkurs i wiem że użytkownicy będą mega zadowoleni z nagród. Dzięki za opinie, bo cenię Twoje zdanie Zauważ jednak, że na 5 osób, które nagrodzimy, tylko 2 z nich będą nagrodzone za wysokie zarobki Reszta za pomysłowość i dużą skuteczność, która może być małych zarobkach (31-08-2015 08:07)milosz998 napisał(a): No nagrody niczego sobie. Szkoda że tacy jak ja nie mają szans przy zarobkach innych. Na 5 nagrodzonych osób, tylko 2 dostaną nagrody za wysokie zarobki RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - AnnaKa - 31-08-2015 11:52 Wiem, zgadza się i tak jak Tobie pisałem bardzo mi się podoba inicjatywa oraz sposób jak traktujecie użytkowników, to nie lada wydarzenie że jest taki konkursik, który motywuje użytkowników do pracy. Sam dostałem kopa motywacyjnego jak zobaczyłem konkurs bo wiem że warto powalczyć o nagrodę. RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 31-08-2015 17:41 Poprawiliśmy infografikę konkursową w pierwszym poście Od jutra rusza konkurs! Zapraszamy! RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - fercypia - 31-08-2015 18:54 No no, nagrody niczego sobie, Karczu, postarałeś się RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 31-08-2015 21:13 Po konsultacji z Adminem forum podjęliśmy decyzję, że aby uniknąć ewentualnych nadużyć w głosowaniu na quada (multikonta, namawianie do głosowania etc.), po głosowaniu Użytkowników wybrane zostaną 3 najlepiej oceniane prace, z których nasze jury (ekipa firmy i może dobierzemy ze 2 osoby z ekipy forum - byłoby miło) zagłosuje na jedną najlepszą. Mamy nadzieję, że to pozwoli uniknąć wszelkiego rodzaju nadużyć ze względu na to, że apetyty na quada są spore RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - morenox - 01-09-2015 07:23 Jest wena do pracy RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Squnek - 01-09-2015 07:38 Super !! RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - zbyszeq - 01-09-2015 07:51 To trzeba powalczyć w konkursie !! RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Instabul - 01-09-2015 10:48 HotCash - # KONKURS Dzięki HOTCASH w pare dni zarobiłem na mój wymarzony Samsung Galaxy s6 Co dalej ? teraz zarabiam na jakiegoś konkretnego Laptopa Praca na konkurs RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 01-09-2015 15:03 No to mamy pierwsze zgłoszenie na Quada |