MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - poszukujesz mentora? Nauczamy zarabiania! (/Temat-MyLead-poszukujesz-mentora-Nauczamy-zarabiania-120234) |
RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - helix - 30-10-2015 19:49 Witam.Szukam mentora który pomoże mi na zarabieniu sporej kasy.I szukam mentora uczciwego i i z dużym doświadczeniem i Co mogę zaoferować od siebie? 1) Znam się na progrmach graficznych typu corel draw i szybko łapię wiedzę ? 2)Mogę poświęcić 5 godzin dziennie na siedzeniu przy internecie? 3)Już zarabiałem w necie ale innymi sposobami typu buxy i mam konto paypal? 4) I nie mam doświadczenia w MyLead RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - krojek - 25-11-2015 22:44 Poszukuje mentora - aktualnie zarabiam w shorte ale chcę się przenieść w "świat" sub sms Co do warunków to się dogadamy Posiadam sporę zaplecze na FB oraz doświadczenie w tworzeniu stron. RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - chincyk - 25-11-2015 22:46 Jakiś czas temu szukałem mentora, stworzyłem nawet podobny wątek i wciąż szukam... RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - majkel36 - 06-02-2016 23:31 Witam chętnie zostanę mentorem oferuje pomoc w zarabianiu na mylead Zapraszam do rejestracji z refa po rejestracji zapraszam na pw Zarabiaj z MyLead.pl http://mylead.eu/ref/475 RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - mysc - 09-02-2016 19:25 Witam ! Pozwolę się przypomnieć. Zapraszam serdecznie do grupy mentorskiej obsługującej programy Mylead. . RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - KaSh99 - 19-04-2016 14:16 Pomoge komus za refa pisac pw RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - mcraft - 11-05-2016 16:58 szukam mentora za % w zyskach! PW. Szybko się uczę. Mentor będzie otrzymywał % nawet jeśli już będę samowystarczalny! RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Wojo-MyLead - 12-05-2016 14:35 @mcraft Odezwij się do mnie na PW lub GG, to Ci pomogę RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - imnotarich - 17-05-2016 18:18 Szukam mentora, oczywiście nie za darmo RE: MyLead - Poszukuje Mentora/Zostane Mentorem. - Wojo-MyLead - 23-05-2016 12:29 @[imnotarich] Jak potrzebujesz pomocy odezwij się do mnie na PW lub GG |