MyLead - Wasze pytania do nas - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: MyLead - Wasze pytania do nas (/Temat-MyLead-Wasze-pytania-do-nas-120230) |
RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 07-09-2015 23:01 (07-09-2015 22:47)Pakula napisał(a): 1. Czy można stworzyć stronę internetową promującą wasze reflinki do konkursów?1.Tak jak najbardziej. 2.Odpowiadamy za nasze programy które posiadają regulamin oraz wszelkie niezbędne informacje. Nie odpowiadamy jednak za nadużycia przy promocji programów. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - Koja - 09-09-2015 21:13 I jak z tą apką na WP ? + macie bląd w programie ze skinami do csa, bo nie ma takiego czegoś jak awp asiimov FN RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 09-09-2015 21:36 (09-09-2015 21:13)Koja napisał(a): I jak z tą apką na WP ? Dzięki, co do apki na priv. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - Liromir - 14-10-2015 14:39 Witam! Widzę że likwidujecie v1 całkowicie, podczas przenosiń do v2 został przeniesiony mój balans lecz nie moi 'subskrybenci' stąd mam mniej na v2 niż na v1, możecie wyrównać saldo i dodać moich subów? RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 14-10-2015 15:18 Witaj Liromir , nie przenosimy subskrybentów na v2 i dlatego też z tak długim opóźnieniem informowaliśmy iż zamykamy v1(3miesiące),pojawia się tam nowe usługi odnowień Mt niebawem. Co do środków to możemy je przenieść w każdym momencie na v2.Byleby przed 1 listopada. Napisz proszę na gg lub czacie w razie dalszych pytań. Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka RE: MyLead - Wasze pytania do nas - Liromir - 14-10-2015 15:59 No ale jak? nie przenosicie subskrybentów, przecież po to się je zbiera żeby zarobić na nich dopóki dopóty się nie wypiszą, a wy tak po prostu mi ich zabieracie? W takim wypadku MyLead można uznać za scam? Jeżeli się mylę to proszę mi wskazać punkt w regulaminie który wam pozwala na takie ruchy. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - MyLead.pl - 14-10-2015 17:48 (14-10-2015 15:59)Liromir napisał(a): No ale jak? nie przenosicie subskrybentów, przecież po to się je zbiera żeby zarobić na nich dopóki dopóty się nie wypiszą, a wy tak po prostu mi ich zabieracie? W takim wypadku MyLead można uznać za scam? Po 3 miesiącach byliśmy pewni iż nie zostanie nikt aktywny a jednak na chwilę obecną jest około 20-30 aktywnych osób. W Tym kilku "złotych" klientów Liromira Porozmawiałem z zarządem i wychodząc na przeciw doszliśmy do podobnych wniosków. Osoby które zarabiały na usługach MT-odnowienia będą mogły się zalogować i zlecić wypłatę do ostatniego subskrybenta. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - dawaj_kase - 14-10-2015 18:24 Zostawcie V1 do końca roku, wielu użytkowników zarobi jeszcze na starym systemie. Wszystkiego nie da się przenieść chociażby ze względu na sposoby promocji. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - warinka - 20-10-2015 13:15 Ja na innym serwisie już 1,5 roku mam grupkę subskrybentów, która jeszcze nie wpisała się. Więc żadnej reguły nie ma kto i kiedy zrezygnuje się subskrypcji. RE: MyLead - Wasze pytania do nas - rousen - 20-10-2015 14:09 Będą wkońcu te suby czy nie ? bo już zaczynam tracić nadzieje w mylead |