Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ile udało się wam zamiescić postów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361)
+--- Wątek: ile udało się wam zamiescić postów (/Temat-ile-udalo-sie-wam-zamiescic-postow-120050)

Strony: 1 2

RE: ile udało się wam zamiescić postów - Karewer - 20-09-2015 07:10

Nie wiem w sumie dokładnie ile udało mi się zamieścić, ale dodawałem posty przez chyba 2 tygodnie, a potem poleciały nagle wszystkie konta na YT + blog. Udało mi się wrzucić +/- 30 postów Smile

BTW. Wydawało mi się, że blogger jest fajną opcją, ale już wiem, że nie ma to jak płatny hosting Smile

RE: ile udało się wam zamiescić postów - Svirus - 20-09-2015 08:35

Zależy co się wrzuca, i kto odwiedza bloga. Jeżeli rządna zysku konkurencja to trzeba być ostrożnym z wrzucaniem dużej ilości wpisów.

RE: ile udało się wam zamiescić postów - Karewer - 20-09-2015 08:55

To nie ma znaczenia kto wchodzi, bo kto by nie wszedł, czy konkurencja, czy ofiara, która się nabrała, to i tak blog zostanie usunięty po większej lub czasem mniejszej liczbie zgłoszeń. Chodzi o sam fakt usuwania blogów.

RE: ile udało się wam zamiescić postów - Reszka - 06-10-2015 15:36

Boty google kochają nową treść im wiecej tym lepiej i nie odrazu tylko rozłoż aby treśc była regularnie dodawana

RE: ile udało się wam zamiescić postów - DGHubert - 16-10-2015 16:56

Mam stronę z filmami online, ok. 60 filmów (na bloggerze).
Działa ok. roku. Myślę że jeszcze trochę podziała. Nie wiem za bardzo dlaczego wasze blogi są usuwane. Kontent na mojej stronie nie jest zbyt legalny, a strona działa i nie mam problemu. Żadne google czy inni nic mi nigdy nie usunęło.

Statystyki strony: (dla niedowiarków, że strona chodzi)
[Obrazek: stat.png]

Nie podam url strony.

RE: ile udało się wam zamiescić postów - Karewer - 17-10-2015 10:34

Filmy a hacki pod globalny target, to troszkę inna bajka.