![]() |
Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem (/Temat-Poradnik-zarabiania-dla-poczatkujacych-subsms-premium-poza-facebookiem-119970) |
RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - asiorek - 23-08-2015 00:13 Rowniez stalem sie szczesliwym posiadaczem owego poradnika ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - szykiryki - 23-08-2015 11:17 Z ciekawości kupiłam poradnik. Pomimo tego, że Tidus ostrzegł mnie, że sposób na pewno znam ![]() Oczywiście główna idea nie jest jakąś wiedzą tajemną, ale mnie- starej już wyjadaczce subów- sposób jak najbardziej przypadł do gustu. Przetestuje pewnie w wolnej chwili, bo jednak wymaga to troche zaangażowania czasowego. Na pewno bardzo fajna propozycja dla osób, które widzą zarabianie tylko i wyłącznie na FB. Ale Ci średniozaawansowani też nie będą żałować zakupu. Warto trochę wyjść poza te standardowe i oklepane działania, żeby spojrzeć szerzej. Tidus podaje wszystko na tacy, więc szybko, łatwo i przyjemnie wszystko się wdraża i można obserwować napływ leadów ![]() Konkurencją raczej bym się specjalnie nie przejmowała, zwłaszcza, że na solidnej bazie z poradnika można zbudować kilka innych, oryginalnych koncepcji. Cena ok. Inwestycja zwróci się na pewno, a jak ktoś porządnie przysiądzie wyjdzie na spoooory plus. Piona! RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 11:20 Dzięki wszystkim za opinie ![]() 2 sztuki pozostały! Nie spodziewałem się takiej sprzedaży. Jako, że liczba sprzedanych poradników nie wpłynie na zarobki sprzedam 15 sztuk i zamykam temat. 8 sztuk sprzedanych 1 zarezerwowana 6 sztuk pozostało RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - alfonsPL - 23-08-2015 12:23 Napisałem na GG ![]() RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - twardy - 23-08-2015 12:28 Zarezerwuje 1 sztuke. RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 12:40 Pozostały 2 sztuki Prawdopodobnie wieczorem sprzedaż zostanie zamknięta. Odpisze wszystkim wieczorem. RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - vojtec - 23-08-2015 12:44 Zobaczymy jak to będzie, gdy wszyscy się rzucą na tą "niszę" ![]() RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - inwesgroup - 23-08-2015 12:58 Napisałem na GG i czekam na kontakt. RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 14:12 Wszyscy, którzy zarezerwowali poradnik proszę o kontakt wieczorem, ponieważ oferty dalej są, a nie chcę wyjść poza ustalony próg 15 sprzedanych poradników. Ostatnia sztuka Odpisze wieczorem wszystkim.. EDIT: proszę o pilny kontakt wszytkich, którzy zarezerwowali poradnik wieczorem ![]() RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - przemo2741 - 23-08-2015 16:29 jakby była jakaś wolna sztuka to też bym ją chętnie przytulił. Nie zarabiałem nigdy na subach więc może coś ogarnę ![]() |