Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem (/Temat-Poradnik-zarabiania-dla-poczatkujacych-subsms-premium-poza-facebookiem-119970)

Strony: 1 2 3

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - asiorek - 23-08-2015 00:13

Rowniez stalem sie szczesliwym posiadaczem owego poradnika Wink sam autor jest godny polecenia. Idzie sie dogadac wiec to na pewno na plus. Co do samego poradnika, jest to nie tyle co ksiazka z obrazkami a poprostu plik pdf z tekstowym mega lopatologicznym wyjasnienem owej niszy. Jak juz mowiono nisza mija szerokim lukiem fejsa itd. Praca jest przyjemna i dosc prosta. Mysle ze przy dobrym nakladzie pracy pierwsze wieksze rezultaty powinny byc widoczne po 3-4 dniach. Mialem juz stycznosc z subami dlatego sumiennie wiem co mowie. Mysle ze to jest nastepny krok z wieloma mozliwosciami po fb. Takze poki jest to brac bo naprawde warto, a tym bardziej ze cena jak na taki poradnik jest wystarczajaco niska Wink

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - szykiryki - 23-08-2015 11:17

Z ciekawości kupiłam poradnik. Pomimo tego, że Tidus ostrzegł mnie, że sposób na pewno znam Smile, czuje się w pełni usatysfakcjonowana, bo nie spotkałam się z czymś takim.
Oczywiście główna idea nie jest jakąś wiedzą tajemną, ale mnie- starej już wyjadaczce subów- sposób jak najbardziej przypadł do gustu. Przetestuje pewnie w wolnej chwili, bo jednak wymaga to troche zaangażowania czasowego.

Na pewno bardzo fajna propozycja dla osób, które widzą zarabianie tylko i wyłącznie na FB. Ale Ci średniozaawansowani też nie będą żałować zakupu. Warto trochę wyjść poza te standardowe i oklepane działania, żeby spojrzeć szerzej. Tidus podaje wszystko na tacy, więc szybko, łatwo i przyjemnie wszystko się wdraża i można obserwować napływ leadów Smile. Prawda, że im więcej pracy, tym większe zarobki.

Konkurencją raczej bym się specjalnie nie przejmowała, zwłaszcza, że na solidnej bazie z poradnika można zbudować kilka innych, oryginalnych koncepcji.

Cena ok. Inwestycja zwróci się na pewno, a jak ktoś porządnie przysiądzie wyjdzie na spoooory plus.

Piona!

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 11:20

Dzięki wszystkim za opinie Smile
2 sztuki pozostały!

Nie spodziewałem się takiej sprzedaży.
Jako, że liczba sprzedanych poradników nie wpłynie na zarobki sprzedam 15 sztuk i zamykam temat.

8 sztuk sprzedanych
1 zarezerwowana

6 sztuk pozostało

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - alfonsPL - 23-08-2015 12:23

Napisałem na GG Wink

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - twardy - 23-08-2015 12:28

Zarezerwuje 1 sztuke.

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 12:40

Pozostały 2 sztuki

Prawdopodobnie wieczorem sprzedaż zostanie zamknięta.
Odpisze wszystkim wieczorem.

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - vojtec - 23-08-2015 12:44

Zobaczymy jak to będzie, gdy wszyscy się rzucą na tą "niszę" Tongue

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - inwesgroup - 23-08-2015 12:58

Napisałem na GG i czekam na kontakt.

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - Tidus - 23-08-2015 14:12

Wszyscy, którzy zarezerwowali poradnik proszę o kontakt wieczorem, ponieważ oferty dalej są, a nie chcę wyjść poza ustalony próg 15 sprzedanych poradników.
Ostatnia sztuka
Odpisze wieczorem wszystkim..

EDIT: proszę o pilny kontakt wszytkich, którzy zarezerwowali poradnik wieczorem Smile

RE: Poradnik zarabiania dla początkujących subsms/premium poza facebookiem - przemo2741 - 23-08-2015 16:29

jakby była jakaś wolna sztuka to też bym ją chętnie przytulił. Nie zarabiałem nigdy na subach więc może coś ogarnę Wink