Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! (/Temat-Prosub-pl-Przyszlosc-zaczyna-sie-dzisiaj-119810)

Strony: 1 2

RE: Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - piotrekprorok - 19-08-2015 21:04

@[yazir] tak jak w mojej wypowiedzi. To samo gówno ale zawinięte w inny papierek. Zmiana firmy i dalej jazda Cool

RE: Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - alfonsPL - 19-08-2015 21:04

(19-08-2015 21:01)Kiljan napisał(a):  
(19-08-2015 20:54)alfonsPL napisał(a):  Z regulaminem pewnie ta sama bajka co zawsze na początku serwisów SMS - wzięta od konkurencji i nie zdążyli jeszcze zmienić (przeoczyli). Bodajże FireSub też np. tak miał Tongue

Co do samego programu: jak najbardziej polecam pustą ofertę i kinomana. Resztę testowałem szybko i krótko ale również mogę pochwalić konwersję i szybkość wypłat + kontakt z adminami.

PS. Czekam na jakies niszowe programy. Smile

Nie FireSub tak nie miał, FireMedia zawsze pisze regulaminy od początku i samodzielnie.

Może pomyliło mi się z Fires. Dawno to było Wink Dzięki za sprostowanie.

RE: Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - warinka - 19-08-2015 21:05

Widzę co raz więcej wspaniałych biznesików się robi Wink Dla mnie kolejny serwis o którym niedługo zapomnimy.

RE: Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - kukiz87 - 19-08-2015 21:05

I co z tego ? Przecież to jest nowy serwis i nie mozecie okreslic tego czy to scam jak przeciez nikt z Was nie zlecal nawet wyplaty... Przeciez to sa przeciez dwie inne firmy...

Prosub.pl - Przyszłość zaczyna się dzisiaj ! - yazir - 19-08-2015 21:05

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.