Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17)
+------ Wątek: [Zamknięty]Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? (/Temat-Zamkniety-Anulowali-Ci-nagrode-z-sierpniowego-restocku-11981)

Strony: 1 2

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - BartuS - 17-08-2010 09:00

@Monster, mi anulowali coś, co zamówiłem, aby nie wrócić z pustymi rękoma, więc wiesz ;]

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - gaspare - 17-08-2010 12:40

25$ potwierdzili, zamawiane ręcznie.

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - Mateusz5511 - 17-08-2010 14:28

ja nie dostałem potwierdzenia mam tapetke

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - Nayare - 18-08-2010 09:57

Moze anulowali wasze bony, poniewaz nie wykorzystacie ich w Polsce?

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - sl0910 - 18-08-2010 11:21

Mi bonu nie anulowali Tongue

RE: Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - rosa1822 - 18-08-2010 11:23

fuck yea!! dostałem tapetkę Big Grin

[Zamknięty]Anulowali Ci nagrodę z sierpniowego restocku ? - Killer - 18-05-2011 11:46

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.