![]() |
BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! (/Temat-BambuRain-Inwestycja-w-plantacje-bambusow-119738) |
RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 15:27 Jest to jakiś również pomysł ! Ale łatwiej i szybciej możesz sie również dziś dowiedzieć o 20 na webminarze. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam po link [email protected] RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - mikuss - 18-08-2015 15:30 (18-08-2015 15:27)BambuRain napisał(a): Jest to jakiś również pomysł ! Ale łatwiej i szybciej możesz sie również dziś dowiedzieć o 20 na webminarze. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam po link [email protected] ![]() jestem w stanie wakacji i nie chce mi się wszelkiej maści szamanom umilać życie niewygodnymi argumentami bo webinar rozleci się w 5 minut także niech się cieszą RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 15:34 Oj dobrze dobrze. Rozumiem ze od września szkoła ? Jeżeli jednak będziesz zainteresowany to zapraszam webminary są praktycznie codziennie. Czy rozlatują się w 5 min ? Wyśle screena ze nie. Czy Grzegorz Burian jest szamanem również mi się nie wydaje. Miłych wakacji mikuss RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - twardy - 18-08-2015 15:42 Nie zrozum mnie zle, ale te liczby sa tak oderwane od rzeczywistosci, ze to trzeba byc kompletnym debilem, zeby w takie cos wierzyc. Chba ktos tu kogos chce zrobic w bambusa ![]() RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - dawid161622 - 18-08-2015 15:42 (18-08-2015 15:34)BambuRain napisał(a): Oj dobrze dobrze. Rozumiem ze od września szkoła ? Jeżeli jednak będziesz zainteresowany to zapraszam webminary są praktycznie codziennie. Czy rozlatują się w 5 min ? Wyśle screena ze nie. Czy Grzegorz Burian jest szamanem również mi się nie wydaje. Miłych wakacji mikuss Jeśli nawet i od września ma do szkoły To ku**a co z tego? Ważne, że ma wakacje i od czegoś sobie odpoczywa. Piszesz coś o hejtach a sam zaczynasz coś pieprzyć (o tą szkołe chodzi). Może chodzić nawet i do 1 gimnazjum a zarabiać więcej przez rok niż ty przez całe życie i nie mówię że tak jest, tylko że taka jest możliwość. Pozdrawiam. RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - xplus - 18-08-2015 15:49 Mam podobną propozycję szybko rosnących drzew ale możemy je posadzić u siebie w Polsce lub na plantacji na Węgrzech a to już żabi skok żeby pojechać i sprawdzić więcej na Drzewo tlenowe RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 15:49 Twardy - czy są oderwane od rzeczywistości ? Hmm to nie są duże kwoty inwestycji i potencjalnego zysku... Milionów nikt nie oferuje.. dawid - rozumiem doskonale podejście Polaków do rzeczywistości.. Jesteśmy mistrzami w krytykowaniu i narzekaniu a jak ktoś ma jakiś pomysł to zrobić wszystko aby zakopać i zniszczyć bez postaw aby tylko sąsiadowi nie było lepiej niż mi.. RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - twardy - 18-08-2015 15:59 Nie smuc, jest mi kompletnie obojetne czy bedziesz jezdzic polonezem czy maserati, ale jesli przylazisz i probujesz komus mowic, ze inwestujac niecale 50$, po 15 latach bedziesz mial zyski w wysokosci 55000$ rocznie, to czego dokladnie oczekujesz? Poswieciles chwile czasu zeby zadac sobie pytanie... dlaczego oni nie wezma kredytow, nie zastawia domow i sami nie 'zainwestuja' w ten ich super biznes (w koncu zysk jest gwarantowany ![]() RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - BambuRain - 18-08-2015 16:06 Twardy - nie inwestujesz 50$ a inwestujesz ponad 2000$ poczytaj temat troszkę bardziej ze zrozumieniem. Oczywiście na wszystkie pytania mogę Tobie jasno odpowiedzieć. Inwestycja już dawno ruszyła, wiec są inwestorzy i kredyty. RE: BambuRain Inwestycja w plantacje bambusów ! - Styler - 18-08-2015 16:12 Rozumiem, że jesteś jakimś przedstawicielem tej firmy w Polsce tak? |