Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Link do aplikacji FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Link do aplikacji FB (/Temat-Link-do-aplikacji-FB-119606)

Strony: 1 2

RE: Link do aplikacji FB - szykiryki - 20-08-2015 18:58

(20-08-2015 11:44)netes13 napisał(a):  Jakbym nigdy wcześniej nie miał do czynienia z autem, to raczej na pewno bym nie wiedział gdzie się wkłada kluczyk Wink

@[netes13], jakbyś wcześniej nie miał nic do czynienia z autem (co wiąże się z brakiem uprawnien/prawem jazdy chociażby), kupowałbyś samochód...?!?!
Ty byś kupił pewnie co, bo okazja? Smile

Pewno podobnie postąpiłeś z apką i teraz są tego konsekwencje... Powodzenia. Szczerze.

RE: Link do aplikacji FB - baca060 - 20-08-2015 21:09

ja miałem auto kilka miesięcy przed zrobieniem prawka na b jak i też motocykl kupiłem jeżdzę nim i dalej prawko na a2 nie mam heehhe

RE: Link do aplikacji FB - szykiryki - 20-08-2015 21:23

@[baca060], 'hehehe' gratulowac zdolnosci czy wspolczuc glupoty?
Jakbys nie zauwazyl, to bylo porownanie, bez koniecznosci rozwijania tematow motoryzacyjnych ;/.

P.s. przecinek i kropka sa na klawiaturze-poszukaj Wink

RE: Link do aplikacji FB - Mauorycy - 20-08-2015 21:32

(20-08-2015 21:23)szykiryki napisał(a):  @[baca060], 'hehehe' gratulowac zdolnosci czy wspolczuc glupoty?
Jakbys nie zauwazyl, to bylo porownanie, bez koniecznosci rozwijania tematow motoryzacyjnych ;/.

P.s. przecinek i kropka sa na klawiaturze-poszukaj Wink

Jajużkiedyśmówiłemżenajlepiejsięzbuntowaćiodpisywaćtakimosobombezspacji Big Grin

RE: Link do aplikacji FB - DzejkobPL - 20-08-2015 21:36

Łap linkacza do apki, działa. Smile

https://goo.gl/p2u574

Link do aplikacji FB - surfer0700 - 20-08-2015 22:32

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.