Inwestycja bez ryzyka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestycja bez ryzyka (/Temat-Inwestycja-bez-ryzyka-119571) Strony: 1 2 |
RE: Inwestycja bez ryzyka - rachman - 15-08-2015 21:49 Inwestycje zazwyczaj jeśli nie zawsze niosą ze sobą ryzyko. Nie koniecznie w fazie startowej projektu/inwestycji ale prędzej czy później ryzyko rośnie jeśli chodzi o struktury piramido podobne lub bazujące na refach lub wpłatach nowych członków. Nawet inwestycje w bankach i firmach mają w regulaminach zawsze punkt że istnieje ryzyko - nawet jak jest ono nie widoczne bo nikt nie może dawać zwrotu dużo więcej niż wkład gwarantując ponad wszelką wątpliwość że to co robi nigdy nie padnie/nie przestanie przynosić tak wielkich % itd. Jak macie Panowie sposoby pewne to dawajcie na priv. Raczej teraz nie skorzystam bo wpakowałem co mam ale może kiedyś RE: Inwestycja bez ryzyka - nitram - 15-08-2015 22:22 U mnie masz bez ryzyka bo ryzyko biorę na siebie, szczegóły w sygnaturze |