Adsense strona z obrazkami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Adsense strona z obrazkami (/Temat-Adsense-strona-z-obrazkami-119438) Strony: 1 2 |
RE: Adsense strona z obrazkami - surfer0700 - 23-10-2015 15:19 (19-09-2015 16:25)domin_dz napisał(a): Uwierz, że bardzo dużo. Nie wierzę. Tyle stron co ja postawiłem i podpiąłem pod nie AdSense to Ty nawet na własne oczy nie widziałeś. Nigdy nie zdarzyło się żeby ruch na stronie im się nie podobał. Odrzucenie miałem jedynie z powodu małej ilości treści na stronie. RE: Adsense strona z obrazkami - Mauorycy - 23-10-2015 19:10 Dokładnie tak jak mówi Surfer...Tyle co ja miałem stron z obrazkami, a niekiedy nawet z 1 obrazkiem Adsense od 2 lat wypłaca kwit, aż miło. RE: Adsense strona z obrazkami - Neoko - 25-10-2015 10:00 Obrazki rzeczywiscie troche ciezko zmonetyzowac musisz miec duzy traffic |