![]() |
Marki ubrań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Marki ubrań (/Temat-Marki-ubran-11938) Strony: 1 2 |
RE: Marki ubrań - Daminn - 16-08-2010 20:33 Również nie lubię zakupów ubrań. Jak już muszę to trwa to max 20minut. Najczęściej kupuje w Croop'ie i w Hause. RE: Marki ubrań - omisiu - 16-08-2010 21:00 Czytając was to czuję się odmieńcem bo ja zakupy lubię. Oczywiście nie do przesady dłuuuugo ale z głową a najczęściej teraz to się w kropie ubieram RE: Marki ubrań - MareKSG - 16-08-2010 22:11 Czapka z daszkiem: Nike T-Shirt: Adidas Spodenki: Adidas Buty: Nike Dodatkowe: - Kupuje markowe rzeczy ale też na bazarku ![]() RE: Marki ubrań - Lukasz142 - 16-08-2010 22:14 Czapka z daszkiem: Nie noszę T-Shirt: Nike, Adidas, Puma, Mass Spodenki: Nike, Mass Buty: Puma Dodatkowe: Firmowe Gadżety - Mass RE: Marki ubrań - ledo - 16-08-2010 22:19 To tak ogólnie rzecz biorąc ![]() ![]() Czapka z daszkiem: full cap new era T-Shirt: cropp, house, new yorker, nike, adidas, lumpex, jakieś koszuleczki za piątaka Spodenki: cropp, quicksilver Buty: nike, daischmann, house Dodatkowe: cropp, new yorker, zwykły sklep z ciuchami RE: Marki ubrań - paskur - 16-08-2010 22:34 T-Shirt: zwykly Spodenki: zwykle ![]() Buty: adidas Dodatkowe: zwykle ![]() U mnie się składa że starsi handlują betami to nie mam wyboru ![]() |