![]() |
Poradnik Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie (/Temat-Multiclicker-2-Zarabiaj-ponad-1-na-dzien-Tylko-kilka-minut-dziennie-119233) |
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Kliko - 12-08-2015 14:23 (12-08-2015 14:12)Stworkowaty napisał(a): @[Kliko], dla Ciebie rozumiem za idiotyczne spamowanie bez przeczytania tematu? Wiesz, gdzie powinieneś umieścić tę informację? W TYM temacie. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Stworkowaty - 12-08-2015 14:33 Ja powinienem umieścić gdzieś informację? Człowieku, czytaj ew. pisz z zrozumieniem bo czuję się dziwnie pisząc z Tobą i musząc domyślać się o co chodzi w Twoich wypowiedziach. Nic nie powinien umieszczać ponieważ poprzedni temat został zamknięty, co też można zobaczyć, a Ty po prostu nabijasz bezsensownie posty więc już podziękujemy. @[Kliko] jeżeli nie umiesz sam połapać się to proszę: http://zarabiam.com/Temat-Multiclicker-2-Zarabiaj-ponad-1-na-dzien-Tylko-kilka-minut-dziennie-110823?page=55 Wątek został zamknięty przez Admina, więc co jeszcze nie tak? RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Kliko - 12-08-2015 14:37 Naprawdę masz tak wielki problem ze zrozumieniem jednego, krótkiego zdania, że musisz się domyślać? No to tyle ode mnie, nie mam zamiaru uczyć cię czytania. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Stworkowaty - 12-08-2015 14:46 Żeby kogoś uczyć sam byś musiał pierw nauczyć się tej czynności, więc wydaję mi się że to tyle od Ciebie, ponieważ gubisz się w Tym co piszesz i jeszcze wchodzisz na głowę WhySoRaped że skopiował temat.. szkoda liter. ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 12-08-2015 17:40 Nie spamować. Sam pozwoliłem mu przejąć ten temat i bez spin proszę! ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - WhySoRaped - 13-08-2015 18:33 Przepraszam wszystkich za nie odpisywanie na PW ale chwilowo nie mam dostępu do swojego komputera. Jutro wszystkim odpiszę i wyśle wszystko ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - iPlusOfficial - 13-08-2015 21:53 A już chciałem pisać ze chyba porzuciles projekt ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Daily97 - 14-08-2015 16:47 Wysłałem pw z loginami ![]() ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - iPlusOfficial - 14-08-2015 16:53 ja juz wyslalem 2 dni temu. Zaraz powinnismy dostac bo whysoraped jest dostepny. A zaraz dosteniemy warna za offtop ![]() RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - SkagGully - 14-08-2015 17:55 Wypłacał ktoś z moneygroupbux.com? Wyskakuje mi weryfikacja z prośbą o wypełnienie ankiety i wysłanie płatnego sms'a. |