Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach (/Temat-Inwestycja-20-po-2-3-tygodniach-119056)

Strony: 1 2 3

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - adrick1197 - 07-08-2015 12:00

minimum 200 zł
@przemo2741 na bank niestety nie , chyba ze trzebaby odliczyć od inwestycji prowizje skrilla

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - miki87 - 07-08-2015 21:24

wpłata dokonana, czekamy do końca sierpnia na zwrot

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - adrick1197 - 08-08-2015 09:38

Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to dziś jest ostateczny termin inwestycji do godziny 22

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - mikuss - 08-08-2015 09:46

@[Admin] proponuję wprowadzenie na forum całkowitego zakazu na takie oferty z zapisem w regulaminie a tym którzy się nie zastosują BAN
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

- bykonrado dosyć liczną grupę "załatwił" a pieniędzy nie oddał
- mover "gwarantował" zwrot ze swoich a ludzie po półtora miesiąca czekają

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - adrick1197 - 08-08-2015 09:58

Ja jak narazie mam 1 osobę i dziś mija termin inwestycji więc nie ma problemu z dużymi ilościami wypłat Smile

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - drynd3k - 08-08-2015 12:02

(08-08-2015 09:46)mikuss napisał(a):  @[Admin] proponuję wprowadzenie na forum całkowitego zakazu na takie oferty z zapisem w regulaminie a tym którzy się nie zastosują BAN
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

Mover nie jest krętaczem bo wypłaca tylko wziął na siebie troche za dużo ludzi.

Nie wspomniales o Melexie, który pare dni temu zwrocił niemałą sumkę z 10 % zyskiem.

Dziś wszedłem w projekt w wątku, zwrot 31 sierpnia, dam znać Smile

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - mikuss - 08-08-2015 12:32

(08-08-2015 12:02)drynd3k napisał(a):  
(08-08-2015 09:46)mikuss napisał(a):  @[Admin] proponuję wprowadzenie na forum całkowitego zakazu na takie oferty z zapisem w regulaminie a tym którzy się nie zastosują BAN
dlaczego ?

w ostatnim czasie:

Nie wspomniales o Melexie, który pare dni temu zwrocił niemałą sumkę z 10 % zyskiem.

wspominam tych z którym jest problem, o melex-ie nie przeczytałem jeszcze postu wspominającego o problemach
co do mover mało znaczące jest to co wziął, czy za dużo czy za mało. Tutaj liczą się fakty a w terminie płatności nie ma powyżej 30-stu dni

najlepiej by @[Admin] zakazał takich inwestycji co sprawi, że ludzie będą spokojniejsi, ich pieniądze bezpieczniejsze a policja mniej roboty

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - drynd3k - 08-08-2015 13:25

Wiesz, to zamkneloby droge oszustom ale rowniez uczciwym ludziom, którzy umozliwiaja rozmnozenie kasy.
Jeśli rzeczywiscie forum chciałoby cos takiego to warto byloby zrobić jakiś próg dla zakladającego taki wątek, np reputacji.

Ja byłbym spokojniejszy jesli ktoś umozliwia mi dochód pasywny oferując kilkadziesiąt procent miesięcznie. Ryzyko jest wszędzie i ludzie powinni się z tym liczyć.
Dobra koniec offtopu Tongue

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - adrick1197 - 08-08-2015 13:33

Dokladnie , zresztą , tematyką forum jest zarabianie Wink
Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany inwestycją to zapraszam
aktualne do 22 godziny dziś Smile

RE: Inwestycja 20% po 2-3 tygodniach - Kemesz - 08-08-2015 13:52

dlaczego ?

w ostatnim czasie:

Zakazanie tego to wg. Mnie bardzo głupi pomysł.
Jak dla mnie zasada jest prosta. Jeśli ktoś się boi o swoje zainwestowane środki, to znak że wpłacił za dużo. Nie można każdego traktować jako oszusta.