Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? (/Temat-Jak-zdobyc-duzo-lubie-to-na-fanpage-119037) Strony: 1 2 |
RE: Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - Mroczek - 21-08-2015 15:18 do zamknięcia temat RE: Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - eroks - 23-08-2015 12:14 http://www.fastlike.pl POLECAM ! RE: Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - BlueC - 24-08-2015 16:26 Witam, również jestem zainteresowany zdobyciem polubień na fb. Jak to zrobić za darmo? Mogę siedzieć i klikać ma addmefast, jednak z tego co czytałem mogę liczyć w ten sposób na problemy. Są jakieś inne serwisy które lepiej się sprawdzają? Może wystarczy nie przeginać z ilością dziennych polubień ? btw. płatne usługi mnie nie interesują. RE: Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - dyzia - 25-08-2015 08:35 (24-08-2015 16:26)BlueC napisał(a): Witam, również jestem zainteresowany zdobyciem polubień na fb. Jak to zrobić za darmo? Mogę siedzieć i klikać ma addmefast, jednak z tego co czytałem mogę liczyć w ten sposób na problemy. Są jakieś inne serwisy które lepiej się sprawdzają? Może wystarczy nie przeginać z ilością dziennych polubień ? Addmefast jak dla mnie już padł. W ogóle nie dodaje lajków chyba że z jakiś dziwnych krajów. Jeśli chcesz mieć polskie lajki to mogę Ci polecić autosurfon. Ja sobie trochę ponabijałam i w sumie leciało regularnie i żadne lajki nie były cofane. I również polecam ustawić limit dziennych polubień. Wtedy wygląda to w miarę naturalnie. Podbij sobie właśnie w takich serwisie trochę lajków, a potem będzie Ci łatwiej znaleźć kogoś do wymiany udostępnień etc. Jak zdobyć dużo lubię to na fanpage? - Artinesse - 01-03-2018 21:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |