adClicker do adfly i sh.st | [DAILY] elite proxy update - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: adClicker do adfly i sh.st | [DAILY] elite proxy update (/Temat-adClicker-do-adfly-i-sh-st-DAILY-elite-proxy-update-118768) Strony: 1 2 |
RE: adClicker do adfly i sh.st | [DAILY] elite proxy update - tehix - 02-08-2015 09:50 (01-08-2015 19:21)distroj napisał(a): wow, nie wiem czemu szczerze jestem zdziwiony ;o (02-08-2015 04:30)ctrl napisał(a): Co do bota dwie sugestie.. 1. Nie ma innej przeglądarki headless mogę dodać opcje z wyborem firefoxa i zaraz to zrobię 2. shortenery nie używają captch sprawdzałem, ale zmieniaja urla bodajże i przez to często i gęsto łapie 'mayby done' ogólnie zależy od proxy, za refa mogę podzielić się programem RE: adClicker do adfly i sh.st | [DAILY] elite proxy update - ClassAxion - 02-08-2015 11:22 Gdzie tu sens? Proxy to proxy, każde da się wyłapać, a jak chcesz mieć swoje prywatne to kup sobie jakąś pulę adresów ip z których tylko ty będziesz korzystać.. Prędzej (nie później) i tak będzie ban. RE: adClicker do adfly i sh.st | [DAILY] elite proxy update - chomik3 - 02-08-2015 14:36 No wiesz Ty co, tak naszą firmę ze Szczecina oszukiwać chcesz? |