[PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! (/Temat-PORADNIK-Zarabiaj-na-allegro-1tys-zl-w-gore-118724) |
RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - supercola - 01-08-2015 17:37 Podobnież jedna sztuka sprzedana... Prosiłbym o recenzje.. RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Ciastek - 01-08-2015 23:05 Asortyment kupuje się wedle uznania. Jedna sztuka sprzedana. Jak kupujący zacznie sprzedawać to z pewnością wystawi recke RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Athemis - 02-08-2015 10:17 W temacie "Zarabiaj na Allegro 1tyś w górę", a potem piszesz, że w tydzień zwróci się nam koszt poradnika czyli 100zł. To chyba lipny zakup jednak... RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Ciastek - 02-08-2015 11:28 Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby zarobić na tym mniej niż 1 tys. zł w miesiąc. W porównaniu do innych sprzedawców nie obiecuję gruszek na wierzbie twierdząc,że po jednym dniu będzie się zarabiać nie wiadomo jakie kwoty... RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Marecki11 - 02-08-2015 12:28 To może ja się wtrącę, (ja jestem osobą która zakupiła poradnik) ogólnie lubię handlować wirtualnymi przedmiotami jak i zabawę na rynku forex, dlatego skupuje tego typu poradniki, w sub smsy i firecash się nie bawię, ale dość o mnie. Zarobek jest oczywisty, na początek niektórzy będą musieli w to zainwestować (podkreślam niektórzy), a dalej to już promowanie aukcji I kupujemy tyle "przedmiotów" jakie mamy zaplecze finansowe lub po prostu wystawiamy i kupujemy gdy ktoś coś kupi i wysyłamy po jakimś czasie. Oczywiście czas i renoma się liczy jak i przygotowanie szablonu. Całe zaplecze mamy przygotowane więc dla leniwych można aukcję wrzucać od zaraz. Z racji iż mój zasilacz siedzi w Holandii muszę czekać aż wróci z gwarancji. RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Ciastek - 02-08-2015 12:38 Dzięki za rzetelny opis ;-) dodam tylko, że oferuje pełną pomoc w stworzeniu aukcji także nawet laik nie będzie miał problemu RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Marecki11 - 02-08-2015 12:45 @up zgadza się Jeśli ktoś coś kojarzy to i tak się może domyśleć o czym mówię gdybym zdradził więcej to było zdradzanie tajemnicy. RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - przemo2741 - 02-08-2015 16:58 to jest jeden konkretny produkt czy kilka produktów ale branych z jednego miejsca lub jednym sposobem? jak duża jest ta konkurencja? jaki jest średni zysk z jednego produktu? RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - Ciastek - 02-08-2015 17:08 kilka produktów. RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę! - przemo2741 - 02-08-2015 17:16 wstępnie rezerwuje, podobnie jak kolega wyżej lubię handlować w ten sposób w jakim banku masz konto? Jeżeli mamy w różnych, przelew puszczę jutro. Możesz odpowiedzieć na pozostałe pytania, które edytowałem? Dopiero po zakończeniu edycji zobaczyłem, że mi odpowiedziałeś. |