Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hosting pod premki sms oraz suby. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Hosting pod premki sms oraz suby. (/Temat-Hosting-pod-premki-sms-oraz-suby-118720)

Strony: 1 2

RE: Hosting pod premki sms oraz suby. - ediMora - 20-09-2015 00:16

Nie lepiej kupić vpsa? Takie hostingi www to jednym słowem g*wno. Wydaj te 50 zł na miesiąc a nie będziesz miał problemy ze stronkami Smile

RE: Hosting pod premki sms oraz suby. - Karewer - 20-09-2015 07:01

Przestań nabijać sobie posty, pociskając takie głupoty i nie obrzucaj wszystkich firm gównem, skoro nie masz o nich zielonego pojęcia. Po co mu VPS, skoro ma max. 2k odwiedzin dziennie? Przecież to wychodzi jakieś 60k na miesiąc, a taką wizyt wytrzyma chociażby zwykły hosting. Mój serwer na BH wytrzymał do tej pory 97k wizyt na miesiąc i nie było problemu, a kosztował mnie 169 zł rocznie + rabat = 126.75 zł. Nie ma potrzeby aż tak dużego wykosztowywania się, skoro taka inwestycja jest w 100% zbędna.

RE: Hosting pod premki sms oraz suby. - suchy0001 - 20-09-2015 21:02

z minthostem nie miałem do tej pory problemów,jednak odradzam starkom.eu
Polecić mogę linuxpl