Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta Google - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356)
+--- Wątek: Konta Google (/Temat-Konta-Google-118677)

Strony: 1 2

RE: Konta Google - Wybielacz - 28-08-2015 23:38

Jak pamiętam, to tworząc dwa dodatkowe konta (i jednocześnie pierwsze, których używałem do Google Drive) później miałem na rachunku jakieś grosze za tą weryfikację. A nawet jeśli już tego nie ma, to i tak jest dalej limit trzech kont na jeden nr. telefonu na pewien (dłuższy) okres, więc żadne "niech ci kolega zweryfikuje" nie pomoże, bo przy dobrych wiatrach potrzebowałbym z 10 czystych nowych kont dziennie Wink

Ma ktoś jakiś pomysł? Wszystko dalej jest i będzie aktualne, szukam pomocy ;P

RE: Konta Google - Wybielacz - 08-09-2015 16:37

Ktoś coś? Dalej potrzebuję pomysłów.

RE: Konta Google - Wybielacz - 12-09-2015 14:02

Dalej szukam pomocy, potrzebuję kont... :/

RE: Konta Google - Wybielacz - 18-09-2015 14:01

Refresh...?

RE: Konta Google - Wybielacz - 23-09-2015 23:39

Kolejny refresh... Google "poblokowało" mi ok. 200 kont, w sensie muszę je ponownie zweryfikować telefonicznie by mieć do nich dostęp. Ktoś ma jakieś pomysły, bo BARDZO potrzebuję je odzyskać...?

RE: Konta Google - dusigrosz - 01-10-2015 17:46

Jeśli chodzi o zakładanie nowych kont to zauważyłem, że podając przy rejestracji nowego adres już istniejącego i zweryfikowanego (w Gmailu) nie trzeba weryfikować telefonicznie.