Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SCAM] AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SCAM] AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com (/Temat-SCAM-AdCumulo-ROI-110-200-adcumulo-com-118596)

Strony: 1 2 3

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 09-08-2015 22:30

Program cały czas nalicza na tym samym poziomie (2.304%/2.688%).
Kolejna wypłata, prawie instant na koncie, dowód w odpowiednim dziale TUTAJ.

Niestandardowe bannery do promocji AdCumulo:

[Obrazek: rSJSo3B.gif]

[Obrazek: 8zjE2MI.gif]

[Obrazek: xum34AS.gif]

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 11-08-2015 22:51

I kolejna wypłata z AdCumulo, w odpowiednim dziale TUTAJ

Dzisiejsze info od admina:

Cytat:Hello Everyone,

Just a very short note to say our pre-launch is now over and we are OPEN!

Thank you everyone who put in the hard work in promoting Adcumulo. I must say, what a fantastic job you have all done. Look at our numbers, over 4000 members in our first 2 weeks. That is just awesome!

Ok. Now pre-launch is over and we are happy that all major components are functioning correctly, we can move on to growing and improving Adcumulo.

There are some excellent features and services that will be rolled out over the next few weeks as testing is completed. We will be continuing development and working to ensure that this site and the network behind it will be a premier opportunity and the place everyone turns to when looking to start or develop an income online.

As we are still in the very early days, we are continuing the very attractive and effective Welcome Bonus of 1 AdPack and 10 Realtime Accumulation Units for all new members, at absolutely zero cost. All they have to do is sign up.

And seriously, this bonus will only last until we reach 10,000 members. If we do offer one in future, it will not be as it is currently offered, with no strings attached. So please, make good use of it, promote it and use it to sign up as many new referrals as you can.

All the best and kind regards,

Sean.
Admin, Adcumulo.

Cytat:Cześć wszystkim,

Tylko bardzo krótka notatka powiedzieć, że nasze pre-launch jest teraz nad i jesteśmy otwarci!

Dziękuję wszystkim, którzy umieścić w ciężkiej pracy w promowaniu Adcumulo. Muszę powiedzieć, że to, co fantastyczne pracy masz wszystko zrobione. Spójrz na nasze numery, ponad 4000 członków w naszych pierwszych 2 tygodni. To jest po prostu niesamowite!

Ok. Teraz jest pre-launch się i jesteśmy szczęśliwi, że wszystkie główne elementy działają poprawnie, możemy przejść do wzrostu i poprawy Adcumulo.

Istnieje kilka doskonałych funkcji i usług, które będą rozwijane w ciągu najbliższych kilku tygodni, a badanie jest zakończone. Będziemy ustawicznego rozwoju i pracy, aby upewnić się, że na tej stronie, a za nim sieć będzie premiera okazja i miejsce, każdy odwraca się, gdy chce rozpocząć lub rozwijać online dochodów.

Jako że jesteśmy wciąż w bardzo wczesnych dni, jesteśmy nadal bardzo atrakcyjną i skuteczną bonus powitalny 1 ADPACK czasie rzeczywistym i 10 jednostek akumulacyjne dla wszystkich nowych członków, co absolutnie zero kosztów. Wszystko, co musisz zrobić to zarejestrować się.

A tak na poważnie, to potrwa tylko premii aż dojdziemy do 10.000 członków. Jeśli nie oferują jednego w przyszłości, nie będzie tak jak jest obecnie oferowane, bez żadnych zobowiązań. Więc proszę, zrobić dobry użytek z tego, promować je i użyć go do zarejestrowania się jako wiele nowych skierowań, jak możesz.

Wszystkie najlepsze i poważaniem,

Sean.
Admin, Adcumulo.

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 16-08-2015 00:50

Kolejna Terminowa wypłata z AdCumulo -> TUTAJ

Zakupiłem kolejne paczki.
Naliczenia z uwzględnieniem bonusu - 2.304%
Naliczenia bez uwzględnienia bonusu - 2.633%

Ranking Alexa 62,998 

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - tsostuff - 16-08-2015 21:01

Po co wrzucasz takie tlumaczenie, kazdy moze sobie sam w tlumacza google wrzucic Smile Zero najmniejszego wysilku aby ktos kto dopiero wchodzi w program wiedzial co i jak, w pierwszym poscie napisales ze jeszcze nie wszystko rozgryzles - tak juz zostalo i zostanie. Podjarka kolejnymi cyferkami, statami userow i screenami - no ba to nawet super len potrafilby podac Smile No ale ref to ref - najwazniejsze zeby wpadl Smile

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 16-08-2015 21:40

Napisałem że nie rozgryzłem bo nie wszystko jeszcze działa, jesli ktos ma pytanie to zawsze mogę odpowiedzieć. Ty natomiast zaśmiecasz temat swoimi przemyśleniami nie mającymi żadnego związku z AdCumulo.

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - tsostuff - 18-08-2015 01:03

Ktos Cie musi naprostowac Smile Jezeli chcesz cos robic to rob to porzadnie. Wrzucasz wszystko tak jak leci po kolei zeby tylko byc pierwszy Smile Minimum wysilku i bedzie spoko, tak jak powinno byc a nie zadowolony ze tenat utwrzony. Oczywiscie bez obrazy - taka wskazowka, zacznij zmiane na lepsze od AdCumulo Wink

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 19-08-2015 23:41

Kolejne 2 wypłaty z AdCumulo.

Naliczenia na trym samyn poziomie.
Alexa już 48,109.
Poprawiony dział Tools.

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 22-08-2015 22:18

Przepraszam za milczenie, ale robiłem format c itd...
U mnie wygląda to tak:

Moje naliczenia:
[Obrazek: akyd7r.png]

Mój upline:
[Obrazek: 2hi2pzp.png]

Moi poleceni:

[Obrazek: zw0o0p.png]

Niestety promocja reflinków poleconych nie za wiele mi dała. Jak na razie reinwestuje + wypłacam. Czekam na wypłatę $15.

Ranking Alexa już 41,763 .

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 24-08-2015 22:58

Kolejna wypłata na koncie w odpowiednim dziale TUTAJ

5149 użytkowników. Alexa - 39116.
Kolejna paczka zakupiona.
Aktualizacja moich statystyk:
[Obrazek: dwvytt.png]

[Obrazek: 4j8dh.png]
[Obrazek: 2mdoqb4.png]

RE: AdCumulo - ROI 110-200% - adcumulo.com - mojbiznes - 30-08-2015 22:12

Wypłata na knocie, przez przypadek zlecona na PayPal, w odpowiednim dziale TUTAJ.
Użytkowników 5523. Ranking Alexa wzrósł do 32384.