Powiązanie Paypal`a z karta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Powiązanie Paypal`a z karta (/Temat-Powiazanie-Paypal-a-z-karta-118594) Strony: 1 2 |
RE: Powiązanie Paypal`a z karta - marcel_kk - 31-07-2015 15:16 Przeczytajcie instrukcje z PP, mam tam konto kilka lat i nigdy się nie spotkałem z możliwością dołączenia karty płatniczej, bo w sumie jaki to miałoby sens ? Jeśli dodasz do konta PayPal kartę debetową lub kredytową, system może poprosić Cię o jej powiązanie z kontem PayPal i potwierdzenie. W tym celu otrzymasz unikatowy, wygenerowany losowo, czterocyfrowy kod. Powiązywanie karty z kontem PayPal 1.Zaloguj się do swojego konta PayPal pod adresem https://www.paypal.pl. 2.Przejdź do zakładki Portfel. 3.Kliknij ikonę karty, która ma zostać potwierdzona. 4.Kliknij OK. Powiązując kartę ze swoim kontem PayPal, autoryzujesz nas do obciążenia karty niewielką, jednorazową opłatą zwrotną. Obok tej opłaty na wyciągu z karty widnieć będzie Twój unikatowy, wygenerowany losowo, czterocyfrowy kod. Znajdziesz go w części opisu przedmiotu obok słowa „PAYPAL”. Jeśli masz dostęp do wyciągu z karty w trybie online, kod PayPal pojawi się na nim w ciągu 2-3 dni roboczych, w zależności od wystawcy Twojej karty. Jeśli nie masz dostępu do wyciągu z karty w trybie online, prosimy zaczekać na wyciąg przesyłany pocztą. Pamiętaj •Ponieważ nie mamy dostępu do kodów PayPal, nie przekazujemy ich pocztą e-mail ani telefonicznie. •Zdecydowanie odradzamy telefoniczny kontakt z wystawcą karty kredytowej w celu uzyskania kodu PayPal. Potwierdzanie karty Gdy otrzymasz kod PayPal, możesz już potwierdzić swoją kartę. W tym celu: 1.Zaloguj się do swojego konta PayPal pod adresem https://www.paypal.pl. 2.Przejdź do zakładki Portfel. 3.Kliknij ikonę karty, która ma zostać potwierdzona. 4.Wprowadź otrzymany kod PayPal. 5.Kliknij przycisk Potwierdź. Proces ten: •Umożliwia Ci zweryfikowanie konta PayPal. •Znosi Twoje limity na wysyłanie i wypłatę środków. •Potwierdza, że jesteś właścicielem wykorzystanej w tym celu karty. I niby jak PP ma ściągnąć z karty płatniczej "jednorazową kwotę zwrotna" ? RE: Powiązanie Paypal`a z karta - jaro225 - 31-07-2015 15:47 O widzisz, ja dalszej instrukcji nie miałem. Wpisałem numer karty itd. i mi przyjęło. Nigdzie nie widziałem, aby ją zweryfikować w ten sposób. Jakoś mało widoczny musiał być przycisk czy coś... Dlatego się dziwiłem, o czym Ty mówisz . RE: Powiązanie Paypal`a z karta - mikiniki - 02-08-2015 07:43 Tylko pytanie, czemu się nie da powiązać kartę BZWBK ( internetową ) z PayPal'em... Od wczoraj... Jeszcze kilka dni temu się dało normalnie. Na karcie 10zł, nigdy nie użyta do PayPala... Dziwne... Może zablokowali.. RE: Powiązanie Paypal`a z karta - marcel_kk - 02-08-2015 09:21 Oni też odrabiają lekcje i jak to u nich bywa wprowadzają kolejne blokady i ograniczenia. Na tą chwile Preipad WBK BZ jest najlepszym rozwiązaniem. RE: Powiązanie Paypal`a z karta - mikiniki - 02-08-2015 09:36 (02-08-2015 09:21)marcel_kk napisał(a): Oni też odrabiają lekcje i jak to u nich bywa wprowadzają kolejne blokady i ograniczenia. A są jakieś podobne karty do tych z wbk ? Takie, żeby nie trzeba było mieć rachunku w banku.. Coś podobnego do wbk.. Powiązanie Paypal`a z karta - damianus627 - 02-08-2015 10:29 Jeśli chodzi o karty prepaid to wydaje je jeszcze chyba Mbank i PEKAO. RE: Powiązanie Paypal`a z karta - mikiniki - 02-08-2015 10:55 (02-08-2015 10:29)damianus627 napisał(a): Jeśli chodzi o karty prepaid to wydaje je jeszcze chyba Mbank i PEKAO. Tak, tylko musi być u nich rachunek... Nie da się na inne dane założyć ;/ |