Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Opinie na temat Mylead.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397)
+---- Wątek: Opinie na temat Mylead.pl (/Temat-Opinie-na-temat-Mylead-pl-118136)

Strony: 1 2

RE: Opinie na temat Mylead.pl - MyLead.pl - 23-11-2015 11:25

Dziękujemy za wszystkie opinie Smile

RE: Opinie na temat Mylead.pl - kizlaczek - 05-12-2015 22:05

Serwis bardzo dobry wszystko przejrzyste. Administracja i wszyscy członkowie supportu bardzo mili na rozwiązanie każdego problemu rzadko czeka się dłużej niż 1h. Serwis ciągle się rozwija, z ostatnich nowości najbardziej spodobały mi się oferty PPA z których udało mi się zebrać 3 leady w ciągu jednego dnia. Dlatego serwis jak najbardziej godny polecenia.

RE: Opinie na temat Mylead.pl - lolko89 - 25-03-2016 14:48

też polecam.

RE: Opinie na temat Mylead.pl - coffee - 25-03-2016 20:25

1. Mieszkam w centrum Polski, a pokazuje mi content locker po niemiecku. Zwracałem na to uwagę na początku miesiąca i obiecano, że zostanie to naprawione, ale nie jest. Dlaczego nie dacie możliwość wyłączenia geolokalizacji? Takimi błędami tracicie tylko leady.

2. Moim zdaniem statystyki są tragiczne. Połowa opcji w ogóle się nie zlicza. Poza tym, jest to strasznie nieprzejrzyste.
[Obrazek: c51e0f44ab.png]
[Obrazek: 9182d1e076.jpg]
[Obrazek: fa66d160f6.png]
[Obrazek: 917318c76e.png]

Pierdyliard statystyk, raportów, powielanie tych samych okienek. Wystarczy proste zestawienie takie jakie ma cpagrip:
[Obrazek: 8d421e9aa8.png]

RE: Opinie na temat Mylead.pl - Wojo-MyLead - 01-04-2016 15:06

Cześć,

Błędy ze zliczaniem statystyk zostały naprawione. Wszystko już działa poprawnie.

Jeśli chodzi o geolokalizacje, nie możemy dopatrzeć się błędu z naszej strony, gdyż
problem ten występuje tylko u jednej osoby. Ale mimo wszystko postaramy się aby
wszystkie błędy zostały naprawione jak najszybciej.

@Coffe - > sprawdz PW napisałem do Ciebie w tej sprawie.