![]() |
Opinie na temat Mylead.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: Opinie na temat Mylead.pl (/Temat-Opinie-na-temat-Mylead-pl-118136) Strony: 1 2 |
RE: Opinie na temat Mylead.pl - MyLead.pl - 23-11-2015 11:25 Dziękujemy za wszystkie opinie ![]() RE: Opinie na temat Mylead.pl - kizlaczek - 05-12-2015 22:05 Serwis bardzo dobry wszystko przejrzyste. Administracja i wszyscy członkowie supportu bardzo mili na rozwiązanie każdego problemu rzadko czeka się dłużej niż 1h. Serwis ciągle się rozwija, z ostatnich nowości najbardziej spodobały mi się oferty PPA z których udało mi się zebrać 3 leady w ciągu jednego dnia. Dlatego serwis jak najbardziej godny polecenia. RE: Opinie na temat Mylead.pl - lolko89 - 25-03-2016 14:48 też polecam. RE: Opinie na temat Mylead.pl - coffee - 25-03-2016 20:25 1. Mieszkam w centrum Polski, a pokazuje mi content locker po niemiecku. Zwracałem na to uwagę na początku miesiąca i obiecano, że zostanie to naprawione, ale nie jest. Dlaczego nie dacie możliwość wyłączenia geolokalizacji? Takimi błędami tracicie tylko leady. 2. Moim zdaniem statystyki są tragiczne. Połowa opcji w ogóle się nie zlicza. Poza tym, jest to strasznie nieprzejrzyste. ![]() ![]() ![]() ![]() Pierdyliard statystyk, raportów, powielanie tych samych okienek. Wystarczy proste zestawienie takie jakie ma cpagrip: ![]() RE: Opinie na temat Mylead.pl - Wojo-MyLead - 01-04-2016 15:06 Cześć, Błędy ze zliczaniem statystyk zostały naprawione. Wszystko już działa poprawnie. Jeśli chodzi o geolokalizacje, nie możemy dopatrzeć się błędu z naszej strony, gdyż problem ten występuje tylko u jednej osoby. Ale mimo wszystko postaramy się aby wszystkie błędy zostały naprawione jak najszybciej. @Coffe - > sprawdz PW napisałem do Ciebie w tej sprawie. |