Dziennik pracy - inwestowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - inwestowanie (/Temat-Dziennik-pracy-inwestowanie-118130) |
RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 28-07-2015 22:58 Ja osobiście teraz jak więcej poczytałem to nie jestem pewien czy to jest piramida czy nie. To fakt, że serwis ma duże wpływy z reklam i usług reklamowych, być może bardzo duże, a ROI wynosi tylko 110% czyli znacznie mniej niż w innych piramidach/hyipach. Jednak dzieki reinwestycji można wrzucić pieniądze do programu raz i pomnażać w nieskończoność. Dzięki temu po upływie odpowiednio długiego czasu można dojść nawet do zysku 100$ dziennie, potem 200$ dziennie itd, mimo iż wpłaciło się do programu tylko raz, początkowo np 400$. Oczywiście dojście do aż takiego poziomu zysków zajmie bardzo dużo czasu, ale w końcu się to stanie. A górnej granicy dziennego przychodu nie ma. I no i tu pojawia się pytanie - Co gdy mnóstwo tych osób co teraz zainwestowały dojdzie do zysku 100$ dziennie, 200$ dziennie itd, a ci którzy zainwestowali znacznie wcześniej mogą już kosić 1000$ dziennie? Nie ma siły aby zyski z nawet najlepszych reklam to pokryły, a wpłaty nowych użytkowników kiedyś mogą przystopować. Dlatego nie wiem czy program będzie działał latami. Nie wiem co się stanie kiedy dojdziemy do tego punktu o którym pisze. Wątpie aby program był wtedy wypłacalny, chyba iż twórca przygotował się na tę ewentualność i pojawią się jakieś zmiany w systemie. Tak czy siak jednak zanim to się stanie, zanim tyle osób dojdzie do takich zysków to minie jeszcze pewnie wiele miesięcy. Serwis może pociągnąć nawet pare lat. Ale co dalej? Tego nie wiem. Póki co jednak wszystko ma się dobrze i teraz jest chyba dobry moment na wejście. Nawet jeśli serwis upadnie to nie powinno się stać za wczesniej jak ileśtam miesięcy, a może i nawet pare lat, czyli wystarczająco aby odrobić wkład początkowy przy sumie powiedzmy 300-400$ + wyjść na ładny zysk. Wejście w program niesie ze sobą jednak ryzyko i może się okazać, ze program upadnie, stracimy pieniądze etc, ALE to ryzyko będzie tym większe im dłużej będzie działał program. Obecnie program się rozkręca, dlatego uważam, że jest teraz dobry moment na wejście i nawet jesli program kiedyś upadnie to zdażymy do tego czasu odzyskać wkład początkowy i zarobić. Być może nawet ładnie zarobić. Zachęcam do rejestracji z mojego reffa. Pomagajmy sobie nawzajem, to nic nie kosztuje: klik A tak to obecnie u mnie wygląda: Jak widać na screenie od początku rozpoczęcia inwestycji zwróciło się już 68$. Do programu włożyłem 416$. Gdybym nic nie wypłacał to już za około 4 dni miałbym 100$ czyli zwrot mniej więcej 1/4 wkładu. Ale nie opłacałoby mi się teraz wypłacać więc zainwestowałem 50$ w kolejnego adpacka aby przychód wynosił już nie 8$ dziennie, tylko 9$ dziennie. W między czasie 3$ też wypłaciłem aby sprawdzić czy wypłaty działają. Także na razie wszystko będę reinwestował aby jak najbardziej rozkręcić zysk, a dopiero potem zacznę wypłacać. Wkład 416$ zwróciłby mi się po jakichś 2 miesiącach gdybym nic nie reinwestował, ale wtedy miałbym tylko niecałe 10% zysku (niecałe bo prowizje) więc marnie by sie to opłaciło. Dzieki reinwestowaniu mogą rozkręcać zysk w nieskończoność, aż doszłoby do np 100$ dziennie i dalej. Potrzeba tylko czasu. Jeśli reinwestowałbym wszystko przez pół roku, to upływie tych sześciu miesięcy miałbym już bardzo ładny zysk i wtedy mógłbym wypłacać sobie ładne kwoty. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 01-08-2015 00:49 Tak teraz to wygląda: Jeszcze niecałe 6$ i kupuje kolejnego adpacka, co podniesie dzienny przychód do 10$. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 02-08-2015 10:42 Kupiłem kolejny adpack za 50$ które się uzbierało i teraz jest już 10$ dziennie. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - jacplac - 03-08-2015 19:00 Captain, zanim wpłacajac taką sumkę dojdziesz do takich zarobków to oni zarobią za ten czas z samych reklam, tak duże pieniądze że 300 osób co by myślały jak ty by mogli opłacić ;] RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 03-08-2015 21:55 jacplac ale niektórzy inwestuja dużo dużo więcej niż ja i szybciej im się zwróci. Po za tym im dłużej będzie działał program tym więcej będzie osób osiągających zyski 100$ dziennie, 200$ dziennie i wyciągających z programu nawet i po 20 tys $ miesięcznie, a niektórzy jeszcze sporo więcej. Zanim tyle osób dojdzie do takich zarobków to sporo czasu jeszcze minie pewnie. Ale kiedyś to się stanie. I co wtedy? RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 06-08-2015 23:02 Uzbierało się 50$ i kupiłem kolejnego adpacka. Teraz dzienny przychód wynosi już 11$. Na razie oczywiście dalej reinwestuje i nic nie wypłacam. Trochę potrwa zanim odzyskam wkład (gdybym wypłacał wszystko odzyskałbym już 160 z 416$), ale przynajmniej rozkręcę zysk i za pare, max kilka miesięcy będzie można zacząć wypłacać ładne kwoty. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - impressive - 19-08-2015 11:57 Chyba, że za pare, max kilka miesięcy wszystko padnie to nie wypłacisz nic RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Zaperr44 - 19-08-2015 14:15 Za pare miesięcy na pewno nie padnie Rok moze jeszcze wytrzyma a co będzie zobaczymy RE: Dziennik pracy - inwestowanie - impressive - 19-08-2015 15:07 A skąd ta Twoja pewność? Tak samo to Twoje "nie padnie jeszcze parę miesięcy" jak moje "padnie jutro " RE: Dziennik pracy - inwestowanie - bart0sz - 19-08-2015 20:28 Odwazna inwestycja. Zycze sukcesow. Ale moim zdaniem najrozsadniej jest przeznaczac tylko pewna czesc na reinwestycje, a reszte wyplacac. Zmniejszamy dzienny przychod to oczywiste ale jednoczesnie minimalizujac ryzyko. Te 100 czy 200 dolcow dziennie z 400$ kapitalu wyglada bardzo ladnie, ale w moim odczuciu nierealnie. Kazdy program sie kiedys skonczy, zawsze z hukiem i dlugami wobec wielu uzytkownikow, ktorzy rzecz jasna nigdy zwrotow nie otrzymaja. Ale to juz indywidualny wybor pomiedzy metoda agresywna a spokojna. Powodzenia, bede sledzil (19-08-2015 14:15)Zaperr44 napisał(a): Za pare miesięcy na pewno nie padnieNo to nic tylko pozastawiac wszystko i po paru miesiacach cieszyc sie zyskami ) |